Horoskooppi 14.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Varo, ettet asetu samaan vanhaan tilaan, josta olit jo luullut kasvaneesi ulos. Katso sielusi peilistä sisään: sinä olet jo varttunut vastuunkantajaksi.

Härkä 21.4.–20.5. Iloitse siitä, että sydämesi lyö tiettyjen asioiden kohdalla samalla innolla kuin ennen. Se on ominaisuus, josta on syytä pitää kiinni, vaikka keinoja sellaiseen on vaikea keksiä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Virheistä oppii, mutta kuinka kauan tuollainen oppi pysyy mukana? Et enää pane kieltä jäiseen kaiteeseen, mutta ylitoiveikkuus saa uskomaan erään vakuutteluja. Viisastu.

Rapu 22.6.–22.7. Nyt on korkea aika ja vieläpä sopiva hetki tehdä isoja päätöksiä, jotka vievät elämääsi suloisesti eteenpäin. Älä siis epäröi vaan toimi jo nyt.

Leijona 23.7.–22.8. Tunteittesi kiitoradalla ei ole mitään syytä jarrutella, sillä muuten lentoonlähtö on tosi vaikeaa. Pane siis kaikkesi siihen, mihin olet ryhtymässä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Päivä päivältä toteutuva kesän lähestyminen tuo ilon, jollaista et ole vuosiin kokenut. Tiettyjen tapaamisten odotus siivittää sinut uusiin voittoihin.

Vaaka 23.9.–23.10. Arjen rutiinit uhkaavat hukuttaa arjen pienet ilot. Ole siis tarkkana, sillä arkipoluillasi kasvaa niin vanamoja kuin muitakin tarkkuutta vaativia kaunokaisia.

Skorpioni 24.10.–22.11. Huopanen ei hiljennä enää askeleitasi. Kevyin kengin on hyvä vaeltaa. Sydämesi saa nyt sellaista ravintoa, jota se ei ole aikoihin saanut lähipiiristäsi.

Jousimies 23.11.–22.12. Nosta katseesi kotoa maailmalle ja mieti, mistä kaikesta olet jäänyt paitsi. Sen jälkeen tartu elämään ja rupea etsimään noita täyttymyksen palasia.

Kauris 23.12.–21.1. Mietit, miten sinusta tuli sellainen kuin olet, vaikka muitakin vaihtoehtoja olisi ollut. Tuollainen ajatusleikki poikii monia kysymyksiä, joiden vastauksiin voi olla kiire.

Vesimies 21.1.–19.2. Vaikeat ajat ja hankaluudet opettavat sopeutumaan ja käsittelemään monia erilaisia tunteita. Olet nyt päässyt selville vesille ja voit keskittyä jälkihoitoon.

Kalat 20.2.–20.3. Kevään lämpö valtaa sydämesi, vaikka ulkoinen sää ei sitä täysin tukisikaan. Iloitse niistä pienistä ja suuremmista asioista, jotka auttoivat sinut tähän tilanteeseen.