Horoskooppi 17.4.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Mieti taaksepäin elämääsi ja ota sen jälkeen katse eteenpäin. Muistelu antaa sinulle sopivan perspektiivin ja saat valtaisasti energiaa tähän hetkeen.

Härkä 21.4.–20.5. Sinusta tuntuu kuin moni tahtoisi tehdä suunnitelmasi tyhjäksi. Niin ei ole, mutta tunne tekee sinusta epäileväisen. Yritä ystävien kanssa päästä siitä eroon.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs saa sinut muuttamaan mielipidettäsi tietystä isosta asiasta. Se panee sinut muutenkin miettimään tuota ihmistä ja sitä, mitä hän sinulle oikeastaan merkitsee.

Rapu 22.6.–22.7. Kaipaat vakautta ja rauhallisuutta, mutta tilanne vaikuttaa nyt tyystin toisenlaiselta. On syytä ottaa asia huumorin kannalta ja edetä kiertotien kautta perille.

Leijona 23.7.–22.8. On ratkaisuja, joista ei ole paluuta. Mieti tarkasti, mutta nopeasti, mitä mieltä olet ja astu sitten tekojen tielle. Tulevaisuus on tässä ja nyt.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tuuli tyyntyy ja säätyyppi muuttuu. Näet selvästi ne vaarat, joilta olet välttynyt. Jatka kiitollisena eteenpäin. Tiedät nyt selviäväsi vaikka mistä.

Vaaka 23.9.–23.10. Erään kuva on himmeänä muistoissasi. Haluatko kirkastaa sen vai antaa sen himmetä edelleen. Aavistat kummankin ratkaisun hyvät ja huonot puolet.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tutki, mitä mielessäsi liikkuu, jotta et tulkitsisi ilmassa olevia viestejä väärin. Varsinkin tällä hetkellä on väärintulkintojen määrä suuri.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet tasapainoillut mielestäsi hankalien ajatusten kanssa jo jonkin aikaa. Ota rauhallisesti ja ole itsellesi armollinen. Huomaat rentouden auttavan ja helpottavan arkeasi.

Kauris 23.12.–21.1. Sinun ei ole pakko tehdä vielä erästä isoa päätöstä. Lykkää sitä jopa pääsiäisen jälkeiseen aikaan, mutta valmistele samalla koko ajan tuota pakettia, että ehdit varmasti.

Vesimies 21.1.–19.2. Et uskalla kyseenalaistaa ystäväsi ajatuksia ja toimia. Pahimmillaan se vaarantaa suhdettanne, sillä avoimuus ja suoruus ovat hedelmällisen kanssakäynnin rakennusaineita.

Kalat 20.2.–20.3. Sinun tunteittesi skaala on valtaisan laaja. Älä epäröi käyttää sitä, varsinkaan sen paletin positiivista laitaa, joka on ollut ajoittain vähällä käytöllä.