Horoskooppi 16.4.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Asetu erään asemaan, niin huomaat hänellä olevien vaihtoehtojen vähäisen määrän. Se ei silti oikeuta saamaasi kohteluun. Vastaa samalla mitalla.

Härkä 21.4.–20.5. Päätöksiä syntyy ilman tietojakin. Et voi jäädä pois ratkaisevista hetkistä joten järjestä elämäsi nyt toisella tavalla, jotta olet koko ajan mukana.

Kaksoset 21.5.–21.6. Anna hiljaisuuden puhua ja kuuntele sitä. Huomaatko, millaista ylellisyyttä edes ajoittainen rauha tarjoaa? Ja se synnyttää myös valtaisasti uusia ajatuksia.

Rapu 22.6.–22.7. Sinä viet nyt, ja toiset vikisevät. Siitä ei tarvitse huolta kantaa, sillä kyllä tähän asti on tilanne ollut toisenlainen. Onhan sinulla kaikki oikeus omaan linjaan.

Leijona 23.7.–22.8. Houkutukset yrittävät viekoitella sinua outoihin tekoihin. Siivoa pöytäsi epämääräisyyksistä ja pidä linja, jolle olet lähtenyt. Odota kiitoksia vasta paljon myöhemmin.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ota itsellesi omaa aikaa ja rakenna unelmiesi kevään runko. Sen varaassa voit toimia parhaan taitosi mukaan. Sitä paitsi sellainen vapauttaa paljon energiaasi.

Vaaka 23.9.–23.10. Et voi jäädä paikoillesi, vaikka nyt et juuri muuta tahtoisikaan. Kulkusuunta on sinulla tiedossa, joten voit keskittyä kulkunopeuteeesi, joka on vapaasti valittavissa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Keskity, keskity, keskity. Erään mustankipeys uhkaa suistaa sinut raiteiltasi, mutta ota nyt neuvosta vaarin ja lähde matkaan pelastamaan maailmaa.

Jousimies 23.11.–22.12. Ratkaisulähtöisyys olkoon punainen lanka ja ohjenuorasi. Kysymykset on jo esitetty. Nyt alkakoon vastausten hakeminen, ja se on sinun vahvuuksiasi.

Kauris 23.12.–21.1. Ystäväsi rakkauselämä ajelehtii kuin peräsimetön laiva, mutta mitkä ovat sinun todelliset mahdollisuutesi auttaa, vaikka haluja olisikin? Ja oletko todella kuullut kaiken?

Vesimies 21.1.–19.2. Tunnet myötähäpeää erään toiminnan johdosta. Tärkeintä lienee miettiä, missä kaikessa ylipäänsä tahdot olla mukana ja mikä on se toimintaympäristösi.

Kalat 20.2.–20.3. Sinun ja erään romantiikan kaipuut eivät voisi olla kauempana kuin nyt. Paniikkinappulaa ei kannattane painaa, mutta jotenkin tilanne on selvitettävä – ja pian!