Horoskooppi 15.4.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on päätöksenteon aika. Kuuntele sisäistä ääntäsi, vertaa sitä ystäväsi ajatuksiin ja muistele aiempia tilanteita. Tämä vertaisarviointi antaa hyvän tuloksen.

Härkä 21.4.–20.5. Eräs koettelee hermojasi pahimman mukaan. Älä lähde siihen mukaan vaan ota tilanne rauhallisesti. Luota vaistoihisi ja toimi täysin niiden mukaisesti.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kohtaat ihmisen, jota et saa sijoitettua mihinkään rakentamaasi ryhmään. Ole rauhallinen ja malta mielesi. Tilanne muuttuu pian sinulle mieleiseksi.

Rapu 22.6.–22.7. Et osaa käsitellä erästä ihmistä siten kuin toivoisit, etkä saa hänestä otetta. Se, minkä voit kuitenkin tehdä, on, että vältät hänen liiallista ärsyttämistään.

Leijona 23.7.–22.8. Pidä ainakin jonkin aikaa tietyt asiat omnana tietonasi. Tee se edes sen aikaa, että saat ajatuksesi selkiytymään erään ihmisen suhteen. Liika tieto sotkisi asioita entisestään.

Neitsyt 23.8.–22.9. Miksi jättää mitään sattuman varaan, kun voit hoitaa asian kuntoon olemalla tarkka ja huolellinen? Mieti myös tarkasti, mitä oikein haluat eräältä.

Vaaka 23.9.–23.10. Aloita viikko etsimällä ratkaisuja sen sijaan, että miettisit erilaisia ongelmia. Nippu ratkaisuja repussa antaa sinulle hyvät yöunet missä ja milloin vain.

Skorpioni 24.10.–22.11. Uskalla tarttua elämänmuutokseen nyt, kun on viidestoista päivä. Tee se ensi alkuun vaikka vain pienesti, kunhan vain tunnet sydämessäsi muutoksen tunteen.

Jousimies 23.11.–22.12. Jokainen meistä valitsee itse oman tiensä, eikä toisilla pitäisi olla siihen nokan koputtamista. Älä tee erään puheista numeroa vaan toimi entiseen tapaan asiallisesti.

Kauris 23.12.–21.1. Olet uuden edessä, mutta mitä tehdä vanhalle? Anna menneille lempeät lähtöpassit, sillä ilman niitä sinä et olisi sellainen kuin nyt olet.

Vesimies 21.1.–19.2. Pakahduttava romantiikan kaipuu on sotkemassa kaunista arkeasi. Istu alas ja vedä henkeä. Anna tunteiden tulla ja mennä. Älä silti luovu toivosta.

Kalat 20.2.–20.3. Yritä miettiä kaksi kertaa, ennen kuin päästät taas suustasi asioita, joita kadut. Sehän ei ole helppoa, mutta muistele tilanteita, joihin olet sen vuoksi joutunut.