Horoskooppi 11.4.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Muista, että tyhjän saat pyytämättäkin. Voitto vaatii sinulta paljon – myös uhrauksia, joten mieti, mihin kaikkeen olet valmis.

Härkä 21.4.–20.5. Itseluottamuksesi koki alkutalvesta kolauksen, jonka jälkiä on vieläkin siivottava. Anna kevätauringon ja ystävien suorittaa yhdessä parannustoimenpiteitä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Muista vanha sanonta siitä, että etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Aktiivisuutesi palkitaan, vaikka ajankohdasta ei olisikaan tietoa.

Rapu 22.6.–22.7. Myös romantiikan taivaalla on kuu kasvamassa. Sen voima on niin suuri, että nousuveden mukana sinä koet jotain ennennäkemätöntä. Odota siis, mutta ole myös aktiivinen.

Leijona 23.7.–22.8. Jos jokin välietappi on saavutettu, niin iloitse siitä, pidä pienet kekkerit ja jatka. Pieni rohkaisu antaa suuren energialisäyksen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Olet tehnyt erään päätöksen jo niin monta kertaa, että se alkaa naurattaa. Vakavampi puoli on siinä, että olet lipsunut sen toteuttamisesta kerta toisensa jälkeen.

Vaaka 23.9.–23.10. Elämä on näyttänyt sinulle polun, mutta itse sinun on nyt sille astuttava ja sitä askellettava. Et voi odottaa kyytiä toisilta omaan määränpäähäsi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kolhuja on tullut matkan varrella, ja tulee varmaan vielä lisää. Huomaa sen, että lommoinen ajopelisi kiinnostaa ihmisiä enemmän kuin upouusi ja siloinen.

Jousimies 23.11.–22.12. Odotit paljon erään tapaamiselta, mutta kaikki jäi taas samoille kohdille. Älä silti menetä luottamusta vaan ehdota toivorikkaasti uutta kohtaamista.

Kauris 23.12.–21.1. Rakenna itsellesi aikataulu ja tee tavoite. Huomaat, että sen jälkeen kaikki alkaa sujua jouhevammin kuin tähän asti, kun olet poukkoillut kuin flipperikuula.

Vesimies 21.1.–19.2. Seuraasi kaivataan, mutta et voi jäädä odottamaan, että sinut kotoasi kylille aina haettaisiin. Oma aktiivisuus on aina syytä muistaa.

Kalat 20.2.–20.3. Huolia on eilisessä ja huolia on huomisessa, mutta sinä elät tässä ja nyt. Katso siis ympärillesi ja itseesi ja sopeuta toimintasi sen mukaisesti.