Horoskooppi 26.3.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erään riidankylvö on vähällä onnistua. Ole tarkkana, etteivät sinun ja ystäväsi välit heikenny vääränlaisista syistä. Ehdit vielä korjata tilanteen.

Härkä 21.4.–20.5. Tee lyhyen tähtäimen suunnitelma ja pidä siitä tiukasti kiinni. Huomaat, että oikeanlainen itsekuri sopii sinulle varsin hyvin. Ja se tuntuu nopeasti elämän laadussakin.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinua kannustetaan lähtemään haastajaksi tiettyyn asiaan. Mieti kuitenkin kaksi kertaa ennen kuin suostut, sillä vaakakupissa on eräiden ihmissuhteiden tulevaisuus.

Rapu 22.6.–22.7. Sinulta pyydetään apua, mihin on helppo suostua, sillä samalla voit edistää myös omia tavoitteitasi. Pääpaino on kuitenkin epäitsekkyydessä, mikä onkin oikeus ja kohtuus.

Leijona 23.7.– 22.8. Henkiset voimavarasi ovat nyt hyvällä tolalla, mikä mahdollistaa uusien aloitteidenkin tekemisen. Huolehdi silti samalla vanhojen tavoitteiden saavuttamisesta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Löydät vanhoja viestejä, joiden avulla eräs on yrittänyt motivoida sinua lähtemään liikkeelle. Ne hymyilyttävät, mutta toisaalta ne kertovat hellästä kiintymyksestä.

Vaaka 23.9.–23.10. Mikä on sinusta vähän, on toisista paljon. Olet maailman silmissä hyvässä asemassa, vaikka oma peilisi onkin vääristynyt. Ole siis armollinen itseäsi kohtaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt kannattaa katsoa, mihin kaikkeen sinun on hyvä kanavoida positiivista energiaasi. Vaadit sekä itseltäsi että toisilta paljon, mutta tuloskin on sen mukainen.

Jousimies 23.11.–22.12. Raha-asiat nousevat taas esiin. Joudut miettimään tietyn budjetin uusiksi, mutta siinä samalla löytyy yllättäviäkin säästökohteita. Sittenkin tilanne kääntyy eduksesi.

Kauris 23.12.–21.1. Eräs vastustaa sinun ehdotuksiasi ilmeisesti vain siitä syystä, että ne ovat sinun tekemiäsi. Ota sinä aseeksesi lempeys, joka joustaa, muttei taitu.

Vesimies 21.1.–19.2. Pääset rauhallisessa tilanteessa toteuttamaan usean asian samanaikaista edistämistä. Aiemmin asiat kriisiytyivät liikaa itsesi hajoittamiseen, mistä ei ole pelkoa.

Kalat 20.2.–20.3. Muutoksen loputon odottaminen käy hermoillesi. Yritä nousta hetkeksi arkisen tilanteen yläpuolelle, niin saat nähdä, että uusi tilanne tulee yllättävänkin pian.