Horoskooppi 21.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4. Kärsivällisyytesi itsesi suhteen on koetuksella. Katkeamispisteen välttääksesi sinun on todella pantava jäitä hattuun. Älä mieti milloin etsikkoaikasi on. Se on pian.

Härkä 21.4.–20.5. Elämän sykli palauttaa erään tilanteen siihen, että sinä seisot tienristeyksessä ja taas on tehtävä valinta. Viisaan valinnnan rinnalla kulkee myös toimien ripeys.

Kaksoset 21.5.–21.6. Vaihtele sopivasti työn, muun maailman, kodin ja lähimpien välillä. Siinä ei ole kyse moniosaamisesta vaan elämän viisaasta monipuolistamisesta.

Rapu 22.6.–22.7. Selkäsi takana puuhataan ikäviä asioita. Puhdista peli toimimalla nopeasti. Kerro eräille heti, miltä asia sinusta tuntuu. Hämmennys hälvenee.

Leijona 23.7.–22.8. Näet erään kasvoista, että olet onnistunut tekemään häneen vaikutuksen. Tuosta asiasta ei todellakaan kannata tehdä numeroa vaan jatka samalla tahdilla ja yritä unohtaa muu.

Neitsyt 23.8.–22.9. Matkasi kulkee metri metriltä, askel askeleelta. Hitaus on näennäistä, kun maisemat kuitenkin vaihtuvat kaiken aikaa. Päämäärä ja liike ovat nyt yhtä tärkeitä.

Vaaka 23.9.–23.10. Erään ratkaisut kummastuttavat sinua nyt, kun tunnet kokonaisuuden. Hänen tarkoituksensa oli hyvä, mutta pitikö perille päästä noin mutkikkaan matkan kautta?

Skorpioni 24.10.–22.11. Riita ei ole vaihtoehtojen listalla, kun alat miettiä suhdettasi erään tekemiin virheisiin. Korjatkaa ensin yhdessä vahingot ja katsokaa sitten huolella tilanne.

Jousimies 23.11.–22.12. Mene pienillä iloilla eteenpäin. Jos et pääse nyt kuuseen, niin katajastakin näkee kauemmas kuin paljaalta maalta. Ja se kuusi odottaa kiltisti valloitustasi.

Kauris 23.12.–21.1. Tilanne on ohi, ja elämäsi sujuu taas normaalisti. Olet saanut arvokasta oppia, jota pääset pian soveltamaan omaankin arkeesi.

Vesimies 21.1.–19.2. Sisäinen äänesi antaa ristiriitaisia viestejä tietystä asiasta. Joko asia on samantekevä tai sitten sinun on oltava tavallistakin tarkempi päätöksessäsi.

Kalat 20.2.–20.3. Olet löytänyt oikean asenteen ajankäyttöösi. Ystäväsi seuraa silmä kovana onnistumistasi, sillä hänellä tuo asia tuntuu olevan enemmän hakusessaan.