Horoskooppi 19.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4. Kuulet houkutusten seireenin laulun. Jälleen kerran sinun sinnikkyytesi on puntarissa. Nyt et enää löydä lohturuoan tai -juoman tarvetta, mikä kertoo sinun olevan voitolla.

Härkä 21.4.–20.5. Oikeasti pidä omat asiasi omana tietonasi ennen kuin saat jäsenneltyä ne koko maailman punnittaviksi. Hyvä itsetunto on nyt paras matkakumppanisi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Yhdessä vietetty aika on aina laatuaikaa riippumatta paljoakaan siitä, mitä teette. Toisaalta ole jokaisessa tilanteessa koko sydämestäsi.

Rapu 22.6.–22.7. Katso tähtiä ja kurkota niihin. Älä jähmety näennäisesti realistisiin haaveisiin vaan toivo oikeasti sitä, mitä tahdot. Universumi antaa energian.

Leijona 23.7.–22.8. Sinun ei todellakaan tarvitse sietää eräiden taholta tulevaa huonoa käytöstä. Jos kyse on työpaikasta, tee valitus. Jos kyse on ystävistä, sano suoraan, miltä se tuntuu.

Neitsyt 23.8.–22.9. Lähiympäristösi kaipaa kunnon tuuletusta ja siivoamista. Pidä sekä sisäisen että ulkoisen maailmasi siivoustalkoot yhdessä yksin sinun kanssasi.

Vaaka 23.9.–23.10. Käske erästä siivomaaan suunsa. Jos muutosta ei tule, Sen siivoa hänen jälkensä elämästäsi, joka jatkuu sitten laadullisesti parempana ilman häntä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nokka vastatuuleen ja menoksi. Luota itseesi ja kykyihisi, jotka ovat nyt aivan toista luokkaa kuin silloin, kun yritit ja epäonnistuit. Universumi on nyt puolellasi.

Jousimies 23.11.–22.12. Ruokahalu kasvaa syödessä, mutta on vielä tärkeämpää osata lopettaa oikeaan aikaan. Jos sinusta tuntuu, ettet pärjää elämän taitolajeissa, niin tiivistä harjoittelua.

Kauris 23.12.–21.1. Lupaa vain sen verran, mihin sinulla on nyt mahdollisuus. Kauempaa katsoen se ei näytä paljolta, mutta tärkeintä on pitää se, minkä lupaa.

Vesimies 21.1.–19.2. Sinusta tuntuu siltä, että olet joutunut paitsioon eräiden taholta. Selvitä kuitenkin tilanne juurta jaksaen ennen kuin alat nostaa meteliä asiasta.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi yrittää kiemurrella eroon erääsä häntä kummalla tavalla kiehtovasta asiasta. Ole hänen tukenaan, sillä se helpottaa myös yhteisen päämäärän saavuttamista.