Horoskooppi 16.-17.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4. Jos tämän viikon aikana on tuntunut siltä, että koko maailma on ollut sinua vastaan, niin nyt tilanne muuttuu. Asiat alkavat sujua kuin tanssi, mikä miellyttää myös ystävääsi.

Härkä 21.4.–20.5. Erään viat ja puutteet tuntuvat nousevan nyt tavallistakin enemmän esille. Onko maailma muuttumassa ja oletko sinä ottamassa alitajuisesti etäisyyttä? Asia selviää pian.

Kaksoset 21.5.–21.6. Hyppysellinen järkeä ja kourallinen tolkkua ovat hyvät eväät sinun viikonloppuasi ajatellen. Ilo nousee kaikessa kuitenkin etusijalle, mikä tekee sinulle todella hyvää.

Rapu 22.6.–22.7. Sinun on hyvä käyttää tämä viikonloppu tiedonkeruuseen erästä tehtävää varten. Hyvin tiedoin varustautuneena pystyt niin paljon paremmin puolustamaan totuutta.

Leijona 23.7.–22.8. Suojelusenkelisi joutuu tekemään ylitöitä, mutta hyvin seurauksin. Nimittäin se, mihin tänä viikonloppuna ryhdyt, ei ole kovin viisasta, vaikka onkin hauskaa.

Neitsyt 23.8.–22.9. Erään mustasukkaisuus synkentää viikonloppusi taivasta. Väännä hänelle rautalangasta totuus, jotta tuollaisen tunteen perusteet saataisiin vihdoinkin kitkettyä.

Vaaka 23.9.–23.10. Olet käyttänyt viikon aikana valtavasti energiaa torjuaksesi eräiden henkistä nurkanvaltausyritystä. Käytä viikonloppu toipumiseen, sillä kaikki ei ole vielä ohitse.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eri-ikäisillä on hyvin erilaiset näkemykset tietyistä asioista. Pienoisilta konflikteiltakaan ei voida välttyä. Sinä joudut hetkeksi kiusalliseen välikäteen.

Jousimies 23.11.–22.12. Hoida tämän viikonlopun aikana kaikki keskeneräiset työsi pois, sillä ensi viikolla kohtaat yllättäviä haasteita, joita varten pöydän on hyvä olla puhdas.

Kauris 23.12.–21.1. Houkutus palata entisiin käytäntöihin tuntuu kasvavan näin viikonlopun aikana. Itsekurisi joutuu kovaan testiin. Itsesi kannalta olisi kyllä parasta, että kestäisit.

Vesimies 21.1.–19.2. Sinusta tuntuu kuin eräs olisi muuttanut sääntöjä kesken pelin. Ilmaise ajatuksesi selkeästi ja huomauta, että tuollainen toiminta ei käy. Pidä tiukasti pintasi.

Kalat 20.2.–20.3. Silmäsi avautuvat erään lähellä olevan ihanuudesta ja ihmeellisyydestä. Nauti tästä uudesta näkökulmasta samalla kun voit miettiä ajan ihmeitä tekevää vaikutusta.