Horoskooppi 13.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Oinas 21.3.–20.4.

Sinua uhkaillaan tietyillä asioilla, mikä nostattaa vastarintaan. Varo kuitenkin hätiköimästä, sillä turha ärsyyntyminen ei todellakaan edistä sinun asiaasi.

Härkä 21.4.–20.5.

Kun tahdot lähettää eräälle pienen viestin, niin tee se. Olet ajatellut tuollaisia iloisia pikku yllätyksiä niin kauan, että niiden lähettämättömyys alkaa ahdistaa.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Ajattele: viikko on jo puolivälissä ja sinä olet selviytynyt kaikista velvollisuuksistasi. Tästä on hyvä jatkaa, sillä olet jälleen saanut tekemisen vaihteen päälle.

Rapu 22.6.–22.7.

Kaktuksessa on teräviä piikkejä, mutta siinä on myös kauniit kukat, Erään mielestä sinä olet kuin tuollainen kasvi. Ole ylpeä, ettet ole kenenkään sylikoira, jollet niin tahdo.

Leijona 23.7.–22.8.

Kevennä taakkaasi puhumalla asioistasi eräälle, jonka uskot ymmärtävän. Patoamalla liikaa asioita sinä vaikeutat monen muunkin asioita.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ystäväsi sanoo, että hän pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet. Se tekee hyvää, kun juuri olet ajatellut huonojen puoliesi pitävän toiset luotolla.

Vaaka 23.9.–23.10.

Huomaatko, mikä innoittaa sinua? Ota siitä vaarin ja ravitse itseäsi sillä säännöllisin väliajoin. Tuntuu kuin sinusta olisi kuoriutumassa aivan uusi ihminen.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Iloitset omasta tilasta ja ajasta niin paljon, että se nolottaa. Sinulla meni pitkä aika väärissä valjaissa, mutta nyt sinulla on oikeus kaikkeen hyvään.

Jousimies 23.11.–22.12.

Muutoksen tuli palaa sielussasi. Ole varovainen, ettet polta itseäsi karrelle, sillä oikeasti sinulla on aikaa. Kaikkea ei tarvitse saada muutettua ja vaihdettua heti ja nyt.

Kauris 23.12.–21.1.

Eräs aiheuttaa sinulle hämmennystä. Mieti, mistä se johtuu. Ainakin hän osaa herättää sinut. Siinä on jo jotain. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse purematta niellä.

Vesimies 21.1.–19.2.

Haluat tehdä pesäeroa menneeseen, mutta huomaat, miten vaikeaa se on. Joka nurkan jälkeen vastaan tulee jotain, joka muistuttaa jostain. Älä hellitä. Olet jo matkalla.

Kalat 20.2.–20.3.

Sinä haluat elää tässä ja nyt, kun ystäväsi katsoo mieluummin taaksepäin. Yrittäkää sovitella kummankin elämää, jotta voitte päästä eteenpäin.