Horoskooppi 12.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kasaat ulkopuolisen silmin turhaan huolia niskaasi, sillä pääset monesta asiasta rauhaan yksinkertaisesti rauhoittumalla ja tarttumalla toimeen. Kokeile.

Härkä 21.4.–20.5. Nyt on sinulle tarjolla vastuuta enemmän kuin olet aiemmin uskaltanut haaveillakaan. Toisaalta nyt sinäkin olet kenties valmiimpi kuin koskaan siihen.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kuulet hyvän uutisen, mikä on tänä aikana niin harvinaista, että se jopa naurattaa. Levitä tuota uutista ja katso muutenkin tarkemmin ympärillesi, sillä niitä löytyy lisää.

Rapu 22.6.–22.7. Ota yhteys vanhaan tuttavaasi, sillä teillä on useampia yhteisiä intressejä, joista ette välttämättä ole edes aiemmin olleet tietoisia.

Leijona 23.7.–22.8. Huomaamatta pienistä asioista on kasvanut iso puro. Rupea patoamaan tuota puroa, jotta voit käyttää veden määrän omaksi hyväksesi eikä se ole sinulle haitaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Sinua painostetaan muuttumaan. Alistu tuon painostuksen alla vain jos sinä todella sydämestäsi olet siihen valmis. Se tarvitsee onnistuakseen sinunkin hyväksyntäsi.

Vaaka 23.9.–23.10. Ystäväsi elää mielestäsi valheessa, mutta kuinka kertoa se hänelle ilman, että välinne viilenevät? Nyt on koittanut pitkän illanvieton ja syvällisten puheiden aika.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinulla on erään kanssa sopimusneuvottelut kesken. Toimi nyt, kun hän on vielä halukas toimimaan. Mitään tuollaista ei kannata lykätä liian pitkälle.

Jousimies 23.11.–22.12. Tee laskelmia rahojesi riittävyydestä. Huomaat pääseväsi tarkalla taloudenpidolla hyvään lopputulokseen. Uskaltaudu sen jälkeen myös riskinottoon.

Kauris 23.12.–21.1. Töissä on tehtäviä, joiden loppuun saattaminen antaa sinulle mukavan tyydytyksentunteen ja alat saada varmuutta taitojesi riittävyydestä haastavampiinkin tehtäviin.

Vesimies 21.1.–19.2. Ole huolellinen ja tarkkaa. Pitämällä kotinurkkasi puhtaana vältyt monelta harmilta. Vaikka järjestelmällisyys ei olekaan valttisi, niin huomaat oppivasi sitäkin.

Kalat 20.2.–20.3. Oikeasti sinä kaipaat nyt tuulettumista. Olet potenut talven aikana jo aivan riittävästi flunssia ja muita hankaluuksia, joten nyt on aika siirtää katse henkiseen kevääseen.