Horoskooppi 11.3.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ole tarkkana yksityiskohdissa, sillä jostain syystä asiat, joilla on taipumus mennä pieleen, menevät sinulla nyt tavallistakin helpommin pieleen. Siinä tarkkuus auttaa!

Härkä 21.4.–20.5. Tuet itseäsi omissa pyrkimyksissäsi sekä ystävääsi hänen tavoitteissaan, jos jaat hänen kanssaan tuoreen ideasi. Yhteisvoimin ja -työllä pääsette pitkälle.

Kaksoset 21.5.–21.6. Varo erään innokkuutta tulla auttamaan sinua. Hänellä ei ole aivan puhtaita jauhoja pussissa, mikä paljastuu sinulle vasta jonkin ajan päästä.

Rapu 22.6.–22.7. Saat tällä viikolla hengähtää hetken, mikä tekee sinulle todella hyvää kiireisen helmikuun jälkeen. Sinun ei tarvitse myöskään vähään aikaan sitoutua mihinkään isoon.

Leijona 23.7.–22.8. Huomaatko, miten ikävältä tuntuu ihminen, joka on ennalta-arvattava? Et tahtoisi viettää hänen kanssaan yhtään hetkeä, mikä on hieman noloa.

Neitsyt 23.8.–22.9. Luota ihmisiin, sillä kukaan ei tahdo sinulle pahaa. Vilpitön mielesi myös suojelee sinua tahattomien törmäysten aiheuttamilta kolhuilta.

Vaaka 23.9.–23.10. Pelkojen ajatteleminen ei ainakaan vähennä niitä. Yritä ottaa vaikka yksi pelko kerrallaan ja miettiä, mistä se tulee ja onko se jollain tavalla kitkettävissä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Erään puolitutun ystävällinen teko lämmittää sydäntäsi, kun se tulee kuin puskan takaa yllättäen. Jatka tuota kaavaa tekemällä itsekin toisille kuten toivoisit sinulle tehtävän.

Jousimies 23.11.–22.12. Annoit eräälle aika kauan sitten lupauksen, jonka pitämisen kanssa taitaa olla niin ja näin. Uudista valasi ja pidä nyt huolta, että tällä kerralla pysyt sanojesi takana.

Kauris 23.12.–21.1. Mieti, mitä sinä oikeasti toivot ja haluat toisilta. Kun pääset itsesi kanssa sopuun toiveistasi, sinun on paljon helpompi suunnata ne oikeisiin osoitteisiin.

Vesimies 21.1.–19.2. Joudut kohtaamaan uusia haasteita, minkä vuoksi nyt on hyvä pitää tavallista enemmän huolta raha-asioiden tunnollisesta hoitamisesta.

Kalat 20.2.–20.3. Hemmottele itseäsi irtautumalla toviksi rutiineista. Parhaiten se onnistuu järjestelyillä, joiden avulla ne hoidetaan alkuviikosta pois käsistä.