Horoskooppi 20.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Varo arjen muuttumista harmaaksi. Siihen kierteeseen voit joutua myös siten, että hypit työstä tai askareesta toiseen keskittymättä mihinkään sen vaatimalla tavalla.

Härkä 21.4.–20.5. Sydämeesi on koteloitunut muutosvastarintainen pesäke, josta tihkuu harmeja ympäristöön. Huolehdi sen poistamisesta, jotta kaikki jatkuisi joustavammin.

Kaksoset 21.5.–21.6. Nyt on tärkeä muistaa vastuusi. Tämä talvi on täynnä pieniä houkutuksia, joiden on vaarana muuttaa miltei huomaamattas sinun kurssiasi.

Rapu 22.6.–22.7. Jokainen syy olla nyt ulkoilematta on syytä heittää romukoppaan. Valitse tapasi, mutta sielusi ja ruumiisi tarvitsevat nyt kovasti raikasta ulkoilmaelämää.

Leijona 23.7.–22.8. Eräs on kovin, kovin utelias. Älä paljasta kaikkia korttejasi, sillä salaperäisyydessä piilee sinun viehätyksesi salaisuus.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tiettyjen muutosten vuoksi sinulle kertyy enemmän vastuuta kuin aikaisemmin. Valmistaudu siihen huolella, sillä juoneen pääseminen heti alusta asti helpottaa elämääsi.

Vaaka 23.9.–23.10. Taukoja on aina syytä pitää, mutta mieti, mikä sopii parhaiten sinun rytmiisi. Joskus työrupeama saa olla pidempikin kuin suosituksissa, kunhan vain muistaa tauon.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt huomaat, miksi oli hyvä käydä siellä ja poiketa täällä kahvilla. Ei verkostoituminen sen kummempaa ole kuin että kohtaa oikeasti ihmisiä.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos saat yhden asian tehtyä, niin tartu toiseen. Elämä ei sinällään ole suorituspisteiden keruuta, mutta oikeasti jokaisella on tietty määrä tehtäviä asioita.

Kauris 23.12.–21.1. Sinuun yritetään vaikuttaa kummallisilla keinoilla. Älä taivu niiden edeessä vaaan jos muutat kurssia, tee se alusta asti vain omilla ehdoillasi.

Vesimies 21.1.–19.2. Ystäväsi toimet mahdollistavat sinulle uudenlaisen tilanteen. Käytä sitä hyväksesi, niin universumi ja harmoniaan tähtäävä maailma kiittävät.

Kalat 20.2.–20.3. Nyt kuin järjestelmä alkaa muuttua, yksityiskohdilla on nyt merkitystä enemmän kuin luuletkaan. Tarkkaavaisuutesi palkitaan mielihyvällä ja yleisellä tyytyväisyydellä.