Horoskooppi 19.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ei Roomakaan päivässä tuhoutunut eikä sitä päivässä rakennettu. Ota rauhallisesti, sillä kyllä sinä ehdit, kunhan lakkaat hermoilemasta ajasta.

Härkä 21.4.–20.5. Huolehdi ulkonäöstäsi, sillä joudut tilanteisiin, joissa itsevarmuutesi kasvaa, kun voit olla tyylikkäänä oma itsesi. Moni iso asia on pienestä kiinni.Kaksoset 21.5.–21.6. Toiset eivät tiedä, miten paljon vartijana sinä olet, eikä heidän sitä tietää tarvitsekaan tietää . Ota salassa ilo irti, vaikka vastuu yrittää rajoittaa riemuasi.Rapu 22.6.–22.7. Nyt ei kannata lähteä sorkkimaan erästä tunteiden ampiaispesää, sillä sieltä nousee esiin kaikenlaista kummaa. Tilanne rauhoittuu, kunhan sinä itse rauhoitut.

Leijona 23.7.–22.8. Hoida yksi asia kerralla kuntoon ja nosta se valmiina orrelle kuivumaan. Tartu sitten toiseen. Ei tämä elämä niin vaikeaa ole, kunhan siihen saa otteen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Pidä nyt kieli keskellä suuta ja harkitse tarkasti sanojasi. Kultavaa’alla punnitut ajatukset tuottavat vielä pitkän ajan kuluttua paljon.

Vaaka 23.9.–23.10. Kuuntele sydäntäsi ja toimi sen mukaisesti, vaikka järkesi mitä sanoisi. Toisista se kuulostaa harkitsemattomuudelta, mutta sinä tiedät sen sydämenviisaaksi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kun nyt alat valmistella kevään ja kesän projekteja, niin vältyt loppuhetkien paniikilta. Tutki siis yksityiskohdat ja mallipiirustukset tarkasti ennen ensimmäistä vetoa.Jousimies 23.11.–22.12. Ilmassa on irtipäästämisen haikeutta, mutta ei ihme: olet tehnyt erään kanssa niin paljon kaikkea. Muista kuitenkin, että vapaana lentävällä on vapaus lentää takaisin

Kauris 23.12.–19.1. Jos et ymmärrä jotain, et osaa vaatia sitä, mikä sinulle saattaisi kuulua. Aloita siis alkeista ja istu alas miettimään tarkasti.

Vesimies 20.1.–19.2. Varaudu paperitöihin ja ole valmis näkemään niiden vuoksi hetken aikaa vaivaa. Loppupeleissä kaikki tuon on kannaltasi vain hyväksi.

Kalat 20.2.–20.3. Vaali niitä ihmissuhteita, jotka muodostavat elämäsi kivijalan. Niiden päälle ja vierelle on hyvä rakentaa uutta. Uusi ei ole vanhalta pois.