Horoskooppi 18.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erään matkasuunnitelmat hämmentävät sinua, sillä luulit sinulla olevan myös roolisi niissä. Onneksi tilanne ei ole sellainen kuin miltä aluksi näyttää. Iloitse siitä.Härkä 21.4.–20.5. Ota pieni riski ja lähde mukaan erään sinulle esittämään hankkeeseen. Se tuo virkistystä, kunhan pääset alkuhetkien aiheuttamasta kauhusta eroon.

Kaksoset 21.5.–21.6. Laske, mitä kaikkea tarvitaan siihen, että saat tästä levollisen viikon. Tee se huolella, niin voit sitten pitää monesta asiasta huolettoman ajanjakson.Rapu 22.6.–22.7. Terveyden vaaliminen ja kunnon kohennnus täyttävät elämäsi taivaan. Toisaalta ilman terveyttä sinä et voisi tavoitella kaikkea sitä korkealla olevaa kaunista, jota tahdot elämääsi.Leijona 23.7.–22.8. Nyt on tärkeää täyttää henkinen akkusi. Mieti, mistä tulet ja mitä toiveita sinulla on jäänyt täyttymättä. Se auttaa sinua hienosti matkalla kohti elämän kevättä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Raskaaseen pilvipeitteeseen repeää aukko, ja aurinko pääsee paistamaan. Maisema näyttää uudelta, Pysähdy nyt ajattelemaan mennyttä ja ota siitä tarvittava oppi.

Vaaka 23.9.–23.10. Kärsimyksiä on ollut elämässäsi ja kärsimyksiä tulee varmasti vielä elämääsi, mutta nyt niitä ei ole, joten elä ja ole ilon kautta.

Skorpioni 24.10.–22.11. Viittä vaille ei ole vielä tasan. Sinä ehdit tehdä tuon pienen hetken aikana paljon, joten käytä nyt aikasi parhaalla mahdollisella tavalla.Jousimies 23.11.–22.12. Et enää ajattele päivittäin erästä ihmistä, joka on nyt poissa elämästäsi. Olkoon niin hyvä tai huono, mutta tuo muutos avaa sinulle uusia kontaktimahdollisuuksia.

Kauris 23.12.–19.1. Tarkista, laske ja tarkista. Olet laskemassa erään asian elämän virran vietäväksi, joten ainoa juttu, johon voit vaikuttaa on, että pikku purtesi on lähtöhetkellä kunnossa.Vesimies 20.1.–19.2. Astut kynnyksen yli uuteen. Kaikki vaatii sopeutumista niin sinulta kuin toisiltakin. Lähde kuitenkin liikkeelle mahdollisuuksien suuresta kirjosta.

Kalat 20.2.–20.3. Sinä et ole ainoa ihminen, joka on epävarma tulevaisuudestaan. Muista, että valtaisasta erilaisuudestaan huolimatta ihmiset ovat kuitenkin valtaisan samanlaisia.