Horoskooppi 16.–17.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Tämä on hyvä viikonloppu tarkistaa uudenvuodenlupauksia tai tehdä jopa päätöksiä siitä, miten lopputalven aikana voit muuttaa elämäsi paremmaksi.

Härkä 21.4.–20.5. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja, jotka antavat sinulle uusia näkö­kulmia ennestään tuttuihin asioihin. Henkisen virkistyksen määrä on suuri.

Kaksoset 21.5.–21.6. Penninvenytyksen aika olkoon hetkeksi ohi. Raha-asioiden suotuisa ajanjakso ei kestä ikuisesti, mutta tuo helpotus keventää elämääsi muillakin alueilla.

Rapu 22.6.–22.7. Saat tai joudut viettämään viikonlopun “Leelian lepotuolina”, kun pääset pohtimaan ystäväsi ihmissuhteiden kiemuroita. Toisaalta on ihana huomata, että voit olla avuksi.

Leijona 23.7.–22.8. Et ole kuullut aikoihin eräästä ystävästäsi. Ota nyt sydämenasiaksesi selvittää, mitä hänelle mahtaa kuulua.

Jo pelkkä etsintä tekee hyvää.

Neitsyt 23.8.–22.9. Raskaaseen pilvipeitteeseen repeää aukko, ja aurinko pääsee paistamaan. Maisema näyttää uudelta, Pysähdy nyt ajattelemaan mennyttä ja ota siitä tarvittava oppi.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräs ei tahdo millään

käsittää, mikset sinä tanssi hänen pillinsä

mukaan, vaikka siinä on niin kaunis ääni. Tarvitaan hetki ja kaksi tuon asian selittämiseen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs asia aiheuttaa järjestelyjä, joiden määrä oikeasti on suurempi kuin olet tullut ajatelleeksi. Mieti siis tarkasti ennen kuin päätät, mihin ryhdyt.

Jousimies 23.11.–22.12. Kuulet sanottavan, että “sinun asemassasi oleva ei voi”… Anna moiselle piut paut ja elä juuri kuin tahdot. Sinulla on vain yksi elämä, joten käytä se parhaiten.

Kauris 23.12.–19.1. Tarkastele ajankäyttöäsi,

jos sinusta tuntuu, että et ehdi tehdä sitä,

mitä tahdot. Sopiva muutos pienissä asioissa

voi luoda ihania uusia hetkiä.

Vesimies 20.1.–19.2. Kaaoksen välttäminen tuntuu mahdottomalta, mutta jos ihminen on puoli vuosisataa sitten käynyt kuussa, niin pystyt sinäkin muuttumaan, jos vain yrität kunnolla.

Kalat 20.2.–20.3. Erään ihmissuhteen yllä­pitäminen tuntuu veden kantamiselta kaivoon. Sydämessäsi on toisaalta tunteita häntä kohtaan, joten yritä vielä hetki vetää tuota kivirekeä.