Horoskooppi 15.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kaikki onnistuu, kunhan otat itsesi vakavasti etkä epäile omia voimiasi. Joulu ja alkuvuosi ovat olleet sinussa suuren voimaantumisen aikaa.

Härkä 21.4.–20.5. Jos sinun pitää tehdä sopimuksia, niin nyt on sellaisen aika. Tee hyvin kotiläksysi, minkä jälkeen sovit tapaamisen

koko jutun vastuuuihmisen kanssa.Kaksoset 21.5.–21.6. Viikonloppuna alkavat muutoksen karkelot. Ole niissä mukana ilman taka-ajatuksia. Vilpittömyytesi palkitaan, mutta palkinnon muoto paljastuu myöhemmin.

Rapu 22.6.–22.7. Uuden synnyttäminen on aina iso voimanponnistus. Niin tälläkin kertaa. Kaikki eivät ymmärrä tilannettasi, joten jos haluat vakuuttaa heidätkin, sinulta vaaditaan asennetta.

Leijona 23.7.–22.8. Tunnet rajasi, joten sopivassa tilanteessa on syntisen ihanaa ylittää ne. Aikuisena ihmisenä koettu vastuuntunnottomuus hivelee mieltäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tarkkaile rauhassa tilannetta. Sinun ei tarvitse ensimmäisenä rynnätä pyryyn vaan kannattaa odottaa tovi. Pian maailmakin näyttää ihan erilaiselta.

Vaaka 23.9.–23.10. Pelaat erään suhteen varman päälle. Et ole aivan varma, mitä tapahtuisi, jos kohtaisitte vaarallisemmassa paikassa. Nauti yllätyskuvitelmista.

Skorpioni 24.10.–22.11. Erään johdonmukaisuus ja loputon kärsivälliyys alkavat käydä hermoillesi. Pääsi täyttyy koko ajan uusista ajatuksista, jotka eivät tahdo löytää oikeaa kanavaa.

Jousimies 23.11.–22.12. Sosiaalisen median seireeninlaulua on miltei mahdotonta olla kuulematta. Astu sille rannalle ja käyskentele siellä, mutta muista rannassa odottava purtesi.Kauris 23.12.–19.1. Ystäväsi arastelee selvästi ongelmistaan puhumista. Asetu sopivasti olemaan paikalla. Anna ajan toimia tiennäyttäjänä. Sinun tähtihetkesi koittaa pian.Vesimies 20.1.–19.2. Nyt ei enää märehditä ja jahkailla vaan toimitaan. Aloite on oikeasti sinulla. Sinä määräät tahdin ja ennen muuta annat nyt aloitusmerkin.

Kalat 20.2.–20.3. Monen ystäväsi askel hidastuu, mutta onneksi sinä olet toista maata. Pidä huoli kunnostasi ja voimantunteestasi, niin pääset vielä pitkälle.