Horoskooppi

Horoskooppi 12.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sinulla on tietty aika tehdä tietty asia. Vedä aluksi henkeä ja keskity aloitukseen. Määräajat ovat usein vihollisiasi, mutta niiden kanssa on vain opittava elämään.

Härkä 21.4.–20.5. Jos olet luvannut itsellesi antavasi eräälle jonkin yllätyksen, niin käytä hetki elämästäsi siihen, että ylitätkin itsesi. Tyydytyksen tunne huumaa sinua.

Kaksoset 21.5.–21.6. Nyt ei todellakaan kannata hermostua turhasta. Jäädytä kaikki häiriötekijät ympäriltäsi ja kerro ystävillesi, että palaat asiaan hetken päästä, kun suorituksesi on ohi.

Rapu 22.6.–22.7. Ystäväsi on astumassa uuteen tilanteeseen elämässään. Tue häntä ja tarjoa hänelle lohtua. Muutos on iso, mutta siitä selviää, kun sitä ei liikaa pelkää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Harkitse vakavasti sijoittamista, jos sinulla on ylimääräistä rahaa. Ole kuitenkin tarkkana, sillä huolimaton sijoittaminen synnyttää monenlaisia ongelmia.Neitsyt 23.8.–22.9. Nyt on suotuisa hetki tehdä tulevaisuudensuunnitelmia. Pyydä ystäväsi mukaan ja toimikaa yhdessä. Pääsette pikaisesti hyvinkin merkittäviin tuloksiin.

Vaaka 23.9.–23.10. Otat varovasti yhteyttä erääseen entiseen ystävääsi ja löydätte taas helposti yhteyden. Nyt ei kannata jättää enää asioita puolitiehen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Iloitset valtavasti ystäväsi kehityksestä tietyissä asioissa. Ota sydämessäsi itsellesi osa siitä, sillä teidän yhteistyönne tuottaa monia hedelmiä.Jousimies 23.11.–22.12. Varo paljastamasta liikaa suunnitelmiasi etukäteen, jotteivät ne vesittyisi. Sopiva jännitystila pitää kaikki oivallisesti vireessä.Kauris 23.12.–19.1. Kun yksi asia on selvä, niin tartu toiseen. Liika märehtiminen ei tuo missään vaiheessa lisäarvoa elämääsi vaan jättää vain ikävän muiston.Vesimies 20.1.–19.2. Olet tehnyt päätöksen tapojesi muuttamisesta. Aloita riittävän usein tapahtuvat toistot, jotta uusista tavoista tulee sinulle tuttuja ja turvaa tuottavia.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi tietää, että painostuksen alla sinä menetät malttisi. Hän yrittää ohjata sinua muutokseen toisella tavalla, minkä sinäkin hyväksyt, vaikka huomaatkin asian.