Horoskooppi

Horoskooppi 11.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sinä tiedät paljon, mutta eräs toinen tietää vielä enemmän. Ei ole mitään syytä loukkaantua sellaisesta vaan iloita, ett joku fiksu sinua neuvoo.Härkä 21.4.–20.5. Jos tänään väsyttää, niin olet tainnut polttaa viikonloppuna kynttilääsi molemmista päistä. Iloitse siten synnyttämästäsi valosta, mutta mieti, miten viikolla on syytä toimia.

Kaksoset 21.5.–21.6. Aistit ilmassa levottomuutta. Anna erään kertoa oma tarinansa ja kuuntele sen jälkeen erään toisen näkökulma. Rupea sen jälkeen sovunvälittäjäksi.

Rapu 22.6.–22.7. Nyt on syytä välttää liian pitkälle meneviä sitoumuksia. Siirry eräässä asiassa puolen vuoden jaksoihin ja katso sitten, miltä paketti alkaa näyttää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Eräät tapahtumat pakottavat sinua ottamaan kantaaa. Ota ne vakavasti, mutta varo liioittelemasta. Hyvin moni asia pahenee suuttumuksen jälkeisistä lausunnoista.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ole tarkka ja pidä lupauksesi. Lupaa siis vain se, minkä voit pitää. Huomaat, että yksikin onnistunut pikkulupaus kannustaa toisen pitämiseeen.

Vaaka 23.9.–23.10. Huomaat odottavasi jännityksellä erästä tapahtumaa. Iloitse siitä jo nyt etukäteen, niin ilosi moninkertaistuu, kun voit nauttia tunteesta useamman kerran.Skorpioni 24.10.–22.11. Lämmin, paisteinen jakso saapuu elämääsi erään ihmisen suunnasta. Nauti joka hetkestä, vaikkei tuon rintaman poistumisesta olisikaan mitään pelkoa.

Jousimies 23.11.–22.12. Virkavaltaisuus on vaarallista, jos se kohdistuu viattomiin yrityksiin tehdä asioista parempia. Älä silti hermostu turhista, sillä se ei asiaa auta.

Kauris 23.12.–19.1. Vältä ylitulkintoja. Joskus sanat tarkoittavat vain sitä, miltä ne ensi alkuun kuulostavat eikä niihin ole kätketty salamerkityksiä. Jos joku kehuu sinua, niin usko.Vesimies 20.1.–19.2. Onneksi sinä et hermostu turhista. Olet tietyssä mielessä paljon vartijana, joten vastuusi on eräässä asiassa monia muita ihmisiä isompi.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi yrittää järkeistää elämäänsä, mikä onnistuukin, vaikka ei hänestä taida ihan konmarittajaksi taida olla. Ole mukana tukemassa.