Horoskooppi

Horoskooppi 9.-10.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Onko mahdollista, että sanoisit eräälle suoraan ja nyt, miten paljon hänestä pidät, ja odottaisit sitten sopivalla hetkellä reaktiota? Väääränlainen odotus ei ole nykyaika.Härkä 21.4.–20.5. Käytä viikonloppu pilvilinnojen rakentamiseen ystäväsi kanssa. Sulkekaa koko muu maailma ulos ja keskittykää vain siihen, joka on nyt tärkeintä. Lopputulos on ihana.

Kaksoset 21.5.–21.6. Suunnanmuutos on aina outo ja kummallinen – ainakin ulkopuolisen silmin. Anna sen aiheuttama pölypilvi laskeutua ja selitä vasta sitten.Rapu 22.6.–22.7. Joudut pitämään itseäsi lujilla, jotta jaksat pysyä lupauksessasi. Tutkaile itseäsi, mistä moinen muutos tulee ja ennen muuta, miten pääset siitä eroon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Sinun on nyt hyvä ruveta leikkimään aikuista, kun eräs ei tunnu sellaiseen kykenevän. Sano asia suoraan, mutta pyri olemaan neutraali ilman sivuvivahteita.Neitsyt 23.8.–22.9. Näet lähelläsi ihmissuhdemaanjäristyksiä. Onnneksesi oma suhteesi on rakennettu tukevalle alustalle, mutta tiedät silti hyvin millaisia järistyksiä se ei enää kestäisi.Vaaka 23.9.–23.10. Joudut arvioimaan uudelleen erään ihmisen aseman elämässäsi. Ihmisten miettiminen on muutenkin hauskaa puuhaa, mutta sillekään ei tunnu olevan elämässäsi aikaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Leikittele hölmöillä ajatuksilla, joita et voi ääneen lausua. Huomaat niiden kiertyvät yhden ihmisen ympärille, mikä muuttaa koko ajatusleikin sisällön unelmoinniksi.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs tietää hyvin, että sinulla on tiettyjen asioiden suhteen yllättävänkin paljon joustonvaraa. Onneksi hän ei yritä hyötyä tiedosta vaan on sinulle reilu kumppani.

Kauris 23.12.–19.1. Oikeaan aikaan tapahtunut keskustelu antaa paljon. Rehellinen ja avoin mielipiteiden vaihtaminen on yllättävän harvinaista ja senkin vuoksi niin antoisaa..Vesimies 20.1.–19.2. Olet onnistunut yhdessä monen vuoden takaisessa haaveessasi. Iloitse siitä ja ole asiasta avoimen ylpeä. Sen jälkeen on entistä helpompi pitää päätöksistä kiinni.Kalat 20.2.–20.3. Sinulle tarjotaan suhdetta, joka “ei ole vielä ihan sopiva, mutta kyllä se kasvaa mittoihisi”. Unohda tuollainen heti paikalla, sillä tunne-elämä ei kasvunvaraa kaipaa.