Horoskooppi

Horoskooppi 8.2.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sinusta tuntuu kuin sinulta vaadittaisiin nyt enemmän, kun suostuit uusimpaan joustoon. Nyt on tullut hetki, jolloin sinun on noustava. Saat onneksi tukea laajemminkin.Härkä 21.4.–20.5. Eräs ei ole paljastanut kaikkia korttejaan. Ole hyvin varovainen hänen suhteensa, sillä sinulla on nyt paljon menetettävää.

Kaksoset 21.5.–21.6. Otat enemmän vastuuta kuin mitä olisit tahtonut tai mikä edes olisi kohtuullista. Vaadi siitä asianmukainen korvaus, vaikka nautitkin tehtävästä.

Rapu 22.6.–22.7. Olet odottanut jo viikon erään yhteydenottoa. Joudut hankalan pulman eteen, sillä oma aktiivisuutesi todennäköisesti vahvistaisi hänen passiivisuuttaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Nyt on oikea hetki panna tiettyihin suunnitelmiin vauhtia, jotta saat vielä kevään aikana nautia tuloksista. Ota ystävä avuksi hommaan.Neitsyt 23.8.–22.9. Raivaa itsellesi ajallista tilaa, jotta voit tuulettaa viikon aikana puutuneita henkisiöä lihaksia. Sitä paitsi voit saada kaipaamaasi apua tiettyihin ongelmakohtiin.

Vaaka 23.9.–23.10. Tunnollisuutesi on koko ajan ollut huipussaan ja silti tietyt asiat ovat jumissa. Et voi asialle mitään ennen kuin eräät ovat muuttaneet asennettaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs yrittää vaikuttaa päätöksiisi niin läpinäkyvällä tavalla, että huomaat heti tuon yrityksen. Ole varovainen ja mieti, onko joku taitavampi jo joskus onnistunut.

Jousimies 23.11.–22.12. Sielusi kaipaa nyt ravintoa, jota ei tunnu löytyvän mistään läheltä. Varaudu matkaan, mutta älä pidä liikaa kiirettä, sillä yllätyksiä on vielä luvassa.

Kauris 23.12.–19.1. Auton voi pesettää pesulassa, takin voi pesettää pesulassa, mutta mitä tehdä erään muistolle, joka tuntuu pysyvästi tahrautuneelta? Pohdi asiaa ystävien kanssa.

Vesimies 20.1.–19.2. Tulevassa viikonlopussa piilee mahtavasti erilaisia tilaisuuksia, mutta miten sinä saisit niistä oikeanlaisen otteen? Kiire tässä uhkaa ellet hylkää hetkeksi muuta.

Kalat 20.2.–20.3. Eräs ihminen on selvästi alkanut askarruttaa ystävääsi. Älä sano aluksi mitään, mutta ilmaise, että olet valmis auttamaan häntä tiukan paikan tullen.