Horoskooppi

Horoskooppi 23.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Eräs vanha tuttu antaa sinulle yllättäen uutta ajateltavaa. Älä edes yritä esittää, ettet olisi yllättynyt. Utele sen sijaan, mistä moinen muutos johtuu.Härkä 21.4.–20.5. Etene varovasti, jos sinusta tuntuu, että olet hukannut päämääräsi. Näin et mene liian pitkälle eikä sinun tarvitse turhaan tehdä matkaa takaisin.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saat yllättäen ajateltavaa erään sinua paljon nuoremman ihmisen toimista. Hän toiminee vaistonvaraisesti tilanteissa, joissa sinä harkitset jokaista siirtoa.

Rapu 22.6.–22.7. Ole varovainen puheissasi, jollet halua väärinymmärrysten leviävän. Joku ymmärtää vahingossa väärin ja toinen tahallaan. Yhtä kaikki ole tarkkana siitä, keneen luotat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Eräs mittaa asioita rahassa ja se vain pahenee ajan myötä. Vaikka ymmärrät syyt, niin sinun ei todellakaan tarvitse suostua tanssimaan hänen kukkaronsa mukaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Huomaatko, että olet alkanut viihtyä uuden ihmisen seurassa? Onko hänen vaikutustaan, että tie tuntuu myös nousevan harvemmin pystyyn edessäsi, mene ja tiedä?

Vaaka 23.9.–23.10. Ole itsellesi tiukka ja armollinen. Et voi vaatia toisilta samaa kuin itseltäsi, mutta kaikki onneksi huomaavat, että orjapiiskuriksi olet silti varsin jalomielinen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Vaikka elämmekin kaiken aikaa jakotalouden keskellä, niin sinun ei tarvitse suostua kaiken sinulle tärkeän ja arvokkaan jakamiseen.Jousimies 23.11.–22.12. Tarvitset nyt räväkkää toimintaa jo pelkästään ulkona vallitsevan sään vuoksi. Sitä paitsi hyötyliikunta on myös hyväksi terveydelle.Kauris 23.12.–19.1. Aika kuluu, vaikket kaiken aikaa kelloa katsoisikaan. Opettele harjoittelemalla keskittymisen jaloa taitoa. Tie on todella vaikea, mutta se palkitsee pitkin matkaa.Vesimies 20.1.–19.2. Kohtaat jälleen vanhan houkutuksen. Yritä kaikkesi, jottet sorru sen matkaan, mutta jos vahinko sattuu, niin yritä edes

Palata nopeasti tavalliseen arkeen. Kyllä se siitä.Kalat 20.2.–20.3. Onnistut tänään useammassakin asiassa. Onnittele ja hemmottele itseäsi, sillä sellainen vahvistaa onnistumisen hermoratoja.