Horoskooppi

Horoskooppi 22.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Aloitat nyt jotain, jonka lopputuloksesta et voi olla aivan varma. Nauti matkasta, sillä se tuottaa sinulle jo oman ilonsa. Päämäärä on kauempana ja siitä on oma palkkionsa.Härkä 21.4.–20.5. Liikkeelle lähtö varsinkin kylminä talviaamuina on aina taitolaji. Taitoa enemmän tarvitaan varmaan tarmoa ja energiapanosta. Matka osaa taittua miltei itsestään.Kaksoset 21.5.–21.6. Selvitäpä, millaisia rutiineja tarvitaan toisenlaisessa ympäristössä kuin sinun nykyisessäsi. Se helpottaa kaikin puolin lopullista päätöksentekoasi.Rapu 22.6.–22.7. Unikuvat ovat hyviä todellisuudentäydentäjiä, sillä sinua uhkaa se vanha tosikkomaisuuden peikko, josta luulit jo päässeesi lopullisesti eroon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Onko tunnemoottorisi saanut oikeanlaista polttoainetta, kun se noin yskii? Ota ystävä avuksi ja tankatkaa kunnolla, jotta saat vuoden paremmin vauhtiin.

Neitsyt 23.8.–22.9. Pieni matka on nyt paikallaan. Eräiden toiminta siihen liittyen tuntuu niin oudolta, että kannattaa selvittää, mitä heillä on oikein aikomuksena.

Vaaka 23.9.–23.10. Tapaat ihmisen, jonka nauru tekee sinulle aivan ihmeen hyvää. Iloitse tuosta uudesta tuttavuudesta, joka mahdollistaa sinulle aivan erilaisen sydäntalven.Skorpioni 24.10.–22.11. Tartu hetkeen ja anna sen viedä sinut seikkailuun. Toiset seuraavat tarkasti toimiasi, sillä olethan niin monella alueella esikuvana.

Jousimies 23.11.–22.12. Talvinen tunnemyrsky muuttaa tyystin maisemaa. Yritä päästä tilanteen herraksi suojautumalla pahimmaksi ajaksi kaikesta liian vaikeasta.Kauris 23.12.–19.1. Muista, ettei voi palata jollei lähde. Rohkeutesi palkitaan yllättävällä tavalla, mikä on hyvä, sillä kannustuksen vähäisyys on raskasta.

Vesimies 20.1.–19.2. Varo polttamasta kynttilääsi molemmista päistä. Sinulla on suuret tavoitteet tälle talvelle, mutta säntäilyn sijaan olisi paras vain keskittyä.Kalat 20.2.–20.3. Muistuta ystävääsi turhien taukojen vahingollisuudesta. Yksi pitkä, kunnolllnen lepohetki on paljon tehdokkaampikin kuin väenväkisin tehtävään tungetun keskeytykset.