Horoskooppi

Horoskooppi 21.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on hieno aika ladata akkuja. Elämä näyttää aina tammikuussa levollisimman puolensa, kun joulut ovat ohi ja kevätkiireisiin on vielä rutkasti aikaa.Härkä 21.4.–20.5. Sinulle ollaan tarjoamassa koko joukkoa uudenlaisia tehtäviä. Mieti tarkkaan, mihin suostut ja mitä tapahtuu, jos poimit vain rusinat pullasta. Olethan sinäkin rajallinen.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs ihminen väheksyy sinua. Kun nyt tiedät, miten pahalta sellainen tuntuu, niin muista tuo jatkossa aina, kun kohtaat jonkun uuden ihmisen.Rapu 22.6.–22.7. Saat erään ihmisen kimaltamaan kuin talvisen hangen. Älä edes pysähdy pohtimaan, mistä se johtuu vaan iloitse asiasta aivan rauhassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Kun eteesi tulee ongelma, niin mieti siinä yhteydessä asiaa toistenkin kannalta. Vaikka sinä oletkin lähinnä omaa sydäntäsi, niin toiset saakoot myös sijansa.Neitsyt 23.8.–22.9. Sinulta vaaditaan nyt ripeyttä ja nokkeluutta, jotta pääset tiettyjen asioiden osalta apajille. Lähdit matkaan hitaammin, joten tilanne vaatii oman taktiikkansa.

Vaaka 23.9.–23.10. Kuviosi menevät hieman sekaisin erään ihmisen ilmaantuessa paikalle. Järjestele asiasi nopeasti uudestaan, jottei hämmennyksesi näkyisi ulospäin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Siirryt jaksoon, jolloin tavallista useampi asia onnistuu. Uskaltaudu ottamaan pieniä riskejä, mutta älä lähde mukaan talousseikkailuihin.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs kehuu sinua kovasti. Vaikka kuorisit päältä makeimman osan, voit silti huomata, että hän taitaa tuntea asiansa. Sinä onnistut pyrkimyksissäsi.

Kauris 23.12.–19.1. Väärinymmärryksen mahdollisuus on nyt suuri. Ole siis tarkkana sanoissasi äläkä rupea millään tavalla venkoilemaan. Varsinkaan erään kanssa ei kannata leikkiä.

Vesimies 20.1.–19.2. Luota nyt itseesi. Olet siirtymässä avoimille vesille, mikä lisää iloa, mutta tuo myös vaaran eri tavalla kuvioihin mukaan. Anna silti mennä täysillä.

Kalat 20.2.–20.3. Pidä kiinni myssystäsi, sillä talvimyrsky riepottelee sinua ja lähipiiriäsi. Se muokkaa maiseman uuteen asuun, mikä on kannaltasi pelkästään edullista.