Horoskooppi

Horoskooppi 18.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on sopiva hetki rauhoittavalle harjoitukselle. Olet ehtinyt ajaa itseäsi piippuun jo vuoden alkupäivistä lähtien, joten varaa alkava viikonloppu itsellesi.

Härkä 21.4.–20.5. Ystäväsi lupasi sinulle jotain. Sinun tehtäväsi ei ole huolehtia sen lupauksen täyttämisestä vaan sinä odotat, mitä sieltä tulee.

Kaksoset 21.5.–21.6. Ota suunnitelmissasi huomioon pieni yllätysvara, sillä eräs tahtoisi kovin mielellään järjestää sinulle juhlat, jos hän vain saisi ne aikaiseksi.

Rapu 22.6.–22.7. Olet kohdannut viime aikoina hyvin erilaisia yksilöitä, jotka ovat hyvinkin mukavia, mutta samalla osittain hyvinkin rasittavia. Jokin hinta on aina maksettava.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Sinun ja erään välillä vallitsee epätasapainon tila, jonka korjaamiseen menee aikaa. Älä pelkää ottaa sitä askelta, joka sinulta vaaditan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Sinulla on eräälle uutinen, muttet osaa päättää sopivaa ajankohtaa sen kertomiseen. Epävarmuutta voit sietää kauan, mutta jossain vaiheessa sinun on pakko tehdä se.

Vaaka 23.9.–23.10. Et ole yksin ajatustesi kanssa, jos mietit, että maailma on sinua vastaan ja universumi rankaisee sinua vanhoista teoista. Lohduttaudu sillä ja yritä unohtaa asia.

Skorpioni 24.10.–22.11. Vihdoinkin elämä sujuu kuin tanssi. Liidä ja kiidä parhaan taitosi mukaisesti. Aina on taottava ja toimittava, kun rauta on kuumaa ja elämä hymyilee.

Jousimies 23.11.–22.12. Hyvä pyrkimys on yksi asia. Onnistunut tulos sitten toinen. Aloitit hyvin pyrkimyksilläsi. Tulosta varten toisten apu on todennäköisesti tarpeen.

Kauris 23.12.–19.1. Jos jollekin asialle ei ole oikea hetki nyt, niin odota hetki, juo kuppi teetä tai kahvia ja katso tilannetta hetken päästä. Kaikki on sitten toisin.

Vesimies 20.1.–19.2. Nyt on syytä käyttää koko viikonloppu keskeneräisten asioiden hoitamiseen. Kerro se hyvissä ajoin toisenlaista ajankäyttöä odottaneille ystävillesi.

Kalat 20.2.–20.3. Kohtaat ihmisen, jolla on samankaltaisia kokemuksia kuin sinulla. Hän ajatteleekin monista asioista samoin. Pidä kiinni hänestä, vaikka se vaatiikin sinulta järjestelyjä.