Horoskooppi

Horoskooppi 16.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Mieti, millaisista aineksista sinun ja ystäväsi suhde on tehty. Tuollaisten asioiden pohtiminen voi joskus synnyttää oivalluksia, jotka tekevät hyvää.Härkä 21.4.–20.5. Juhlakauden jälkeinen aika on sinulle mieleen. Voit nyt painaa kaikessa rauhassa pitäen taukoja vain silloin, kun sinusta siltä tuntuu. Muista silti levon merkitys.

Kaksoset 21.5.–21.6. Keskity siihen, mitä teet. Tuoreetkin tutkimukset kertovat, että keskittymiskykyä voidaan elvyttää. Toivoa on aina, vaikka hetkittäin toiselta tuntuisikin.Rapu 22.6.–22.7. Sovi erään kanssa säännöistä, joilla hoidatte tietyn asian. Tähänastiset yhteentörmäyksenne ovat olleet sen verran vaikeita, että nyt on hyvä toimia toisin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Ystäväsi on kuormittanut itseään jo kauan. Yritä keksiä keinoja, joilla voisit auttaa häntä sekä henkisesti että suoraan arjessa.Neitsyt 23.8.–22.9. Kuulet salaisuuden, mutta pystytkö pitämään sen? Nyt otetaan ihmisestä mittaa, ja toivon mukaan sinä osoittaudut saamasi luottamuksen arvoiseksi.

Vaaka 23.9.–23.10. Ystäväsi saa hyvän idean. Auta häntä jalostamaan se vielä paremmaksi. Kunnollisella valmistelulla te pääsette yhdessä vielä pitkälle.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinun tekee mieli ottaa yhteyttä ihmiseen kaukaa menneisyydestä. Mieti asian eri puolia, ja jos ja kun saat rohkeutesi kerättyä, tee se, mutta nopeasti, ettet peräänny.Jousimies 23.11.–22.12. Kannusta ystävääsi hidastamaan tahtia. Hänen ei tarvitse aina olla ensimmäisenä maalissa tai jatkuvasti paras. Hyvään voi pyrkiä toisellakin tavalla.

Kauris 23.12.–19.1. Nyt sinun hyvän kuuntelijan kykysi tulevat hyvään tarpeeseen. Huomaa, miten hyvää toiselle tekee saada purkaa rauhassa sydäntään perinpohjaisesti.

Vesimies 20.1.–19.2. Juuri, kun olit saavuttamassa tietyn asian, se lipsahti ulottuviltasi. Älä silti menetä toivoa. Voitto on taas pian uudemman kerran kätesi ulottuvilla.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi kaipaa erilaisia asioita kuin sinä. Mieti, miten voitte sovittaa yhteen toiveenne niin, että kumpikin tuntee saavansa, vaikka menettäisikin jotain.