Horoskooppi

Horoskooppi 12.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Entäpä, jos sinä alkaisitkin hakea sovintoa erään kanssa? Tuntuu siltä, että tilanne pysyy muuten hakauksissa todella pitkään. Ota ainakin asia harkintaan.

Härkä 21.4.–20.5. Huomaatko jo uusien tuulien virinneen? Toki ne pelottavat, mutta kyllä niiden mukana tulee myös sellaisia mahdollisuuksia, joita et ole kuvitellutkaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tuntuu kuin eräs ei osaisi lainkaan ottaa opikseen ja huomata maailman muutosta. Sinun tehtäväsi ei ole kantaa hänestä huolta. Aikuisen ihmisen tulisi itse havahtua.

Rapu 22.6.–22.7. Olet löytänyt itsellesi unelman, joten lähde luottavaisin mielin astelemaan sen suuntaan. Matkalla voi olla mutkia, mutta onneksesi unelmasi näkyy korkealla ja kauas.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Jokainen hetki, jonka voit tänä viikonloppuna käyttää lepoon, on kullanarvoinen sinulle. Paina tämä mieleesi, sillä tarvitset ensi viikon ponnistuksiin paljon voimia.Neitsyt 23.8.–22.9. Aina ei tarvitse sanoa kaikkea suoraan vaan asiat voi ilmaista hienovaraisesti. Huomaa, että kyse ei silti ole totuuden vääristelystä.

Vaaka 23.9.–23.10. Huomaa, että eräille on syytä tarjota asiat valmiiksi pureskeltuina. Jos annat heidän hioa niitä pitkään, niin koskaan ei tule valmista.

Skorpioni 24.10.–22.11. Moni asia saa tänä viikonloppuna aivan erilaisen tulkinnan, kun sinä kuuntelet eri ihmisten näkemyksiä. Valitse sitten niistä itsellesi sopivin.

Jousimies 23.11.–22.12. Onko niin, ettet ole oikein mihinkään tyytyväinen? Sinulle tarjotaan nyt kultalautaselta sitä, mitä joskus todella tahdoit, mutta nyt se ei innosta. Mieti syitä.

Kauris 23.12.–19.1. Ystäväsi elämässä tapahtuu suuri muutos, joka ei liikuta enää sinua niin paljon kuin olisi vielä joskus tehnyt. Eteenpäin on mentävä, vaikka kinoksia edessä olisi.

Vesimies 20.1.–19.2. Olet puhunut jo paljon muutoksesta. Se on hyvä. Seuraava vaihe on se, että rupeat myös itse toteuttamaan sitä omassa elämässäsi. Se tekee kaikesta uskottavampaa.

Kalat 20.2.–20.3. Eräs pitää sinusta kovasti, mutta mitä sinä hänestä ajattelet? Yksipuolinen suhde ei voi kestää loputtomasti, jos toiselta puolelta loppuu lämpö.