Horoskooppi

Horoskooppi 11.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Olet hakenut vuodenvaihteen jälkeen päämäärää alkuvuoden matkallesi. Vielä ei ole mitään löytynyt, mutta älä menetä toivoa. Vaihtoehtojen kirjo yllättää.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulle tekisi nyt hyvää hakeutua hetkeksi iloisten ihmisten seuraan. Sanotaanhan, että väkisin hymyily ja nauraminen aiheuttavat kumpikin osaltaan hyvää mieltä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Erään mielestä olet jo aivan liian kauan ollut tuohtunut samoista asioista. Tutkaile itse, jauhatko todella samoja juttuja vai onko kyse näköhäiriöstä.

Rapu 22.6.–22.7. Sinulle tarjoutuu ylimääräistä aikaa, mutta katso, miten sen oikein käytät. Voi nimittäin olla, että outoa joutokäyntiä esiintyy enemmän kuin tarpeeksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Eräs yrittää nousta siivilleen ja törmäilee siinä samalla muutamaan otteeseen sinuun. Älä tee asiasta numeroa, mutta huomauta silti ystävällisesti.Neitsyt 23.8.–22.9. Olet muuttanut tyyliäsi, mutta tuntuu kuin kukaan ei olisi huomannut asiaa. Jos kukaan ei viikonlopunkaan aikana sano mitään, ota asia esille.

Vaaka 23.9.–23.10. Tilanteiden nopea muuttuminen pakottaa eräät hakemaan suojaa luotasi. Älä epäröi hetkeäkään, sillä se saatettaisiin tulkita väärin. Olet nimittäin itse saanut heiltä aina apua.

Skorpioni 24.10.–22.11. Mielipiteesi eräästä asiasta on hyvin jyrkkä. Lausuitko sen suutuspäissäsi vai oletko todella sitä mieltä? Kysymys on tärkeä, sillä joudut puolustamaan sitä.Jousimies 23.11.–22.12. Tarkista varmuuden vuoksi erästä koskeva tieto, sillä jos rupeat puolihuolimattomasti levittelemään sitä, siitä voi olla hyvin ikäviä seuraamuksia.Kauris 23.12.–19.1. Aika mielenkiintoista: sinä osaat nähdä asiat toisten näkökulmasta, mutta kovin moni muu ei tunnu osaavan asettua sinun asemaasi. Onnittele itseäsi hyvästä kyvystä.

Vesimies 20.1.–19.2. Pistäpä toviksi pää tyynyyn ja mieti tulevia. Yllättäviä juttuja saattaa pullahtaa kesken arkisen lepäilyn. Ja lepo virkistää muutenkin.

Kalat 20.2.–20.3. Olet nähnyt erään eteen vaivaa, mutta näkyykö tai tuntuuko se missään? Älä katkeroidu tai vaivu mieliharmin valtaan. Vaivannäkösi palkitaan kuitenkin piakkoin.