Horoskooppi

Horoskooppi 9.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Laadi talven sydäntä varten itsellesi toimiva taktiikka. Tee se huolella ja sopivan salassa, sillä eräs on kovin halukas yrittämään kopioida sinulta toimivia ratkaisuja.Härkä 21.4.–20.5. Katso kotiasi ja mieti, mitä voisit vielä tehdä lisätäksesi hyvän energian virtauksia. Olet hyvässä vireessä, joten nyt on syytä toimia – ja ripeästi.Kaksoset 21.5.–21.6. Nyt on syytä hyvästellä tietyt vanhat toimintatavat ja ryhtyä tarmolla toteuttamaan uusia. Soita ihmisille, joista et ole aikoihin kuullut mitään.Rapu 22.6.–22.7. Tarkastele tapojasi ja tottumuksiasi lempeän kriittisesti. Mitä mielestäsi voisi jopa kitkeä pois ja mitä muuttaa vaivihkaa parempaan suuntaan?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Anna kylmän talviauringon jäähdyttää itsekriittisyytesi sellaiseksi, että sitä voidaan muokata. Tartu uuteen projektiin, josta on tulossa mielenkiintoisin aikoihin.Neitsyt 23.8.–22.9. Pidä viimeiseen asti kiinni oikeuksistasi järjestellä tiettyjä asioita. Ensi alkuun se vielä sujuu hyvin aika helpostikin, mutta sitten on syytä ryhtyä hiomaan taktiikkaa.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräs on kiltisti odottanut saavansa sinulta huomiota. Anna hänelle nyt se parrasvalotuokio, jonka hän totisesti ansaitsee.

Skorpioni 24.10.–22.11. Luuletko, että voisit levätä välillä ennen kuin tunget itsesi taas oravanpyörään? Huomaa se, että oikeasti olet tehokkaampi tekemällä yhdellä kertaa yhtä asiaa.

Jousimies 23.11.–22.12. Vuosi jatkuu vauhdikkaissa merkeissä. Ja hyvä niin, sillä oletkin kärvistellyt viime vuoden lopun ahtaassa ankeudessa. Ota siis nyt tilanteesta kaikki irti.

Kauris 23.12.–19.1. Eräs tekee viisaasti, kun ei yritä pakottaa sinua omiin muotteihinsa. Palkitse hänet kutsuilla ja iloisilla illanvietoilla.

Vesimies 20.1.–19.2. Olit kaivannut eräältä aivan toisenlaista vastausta tarjoukseesi. Yllättävää on kai se, että hän ei ollut mielestäsi lainkaan kiitollinen sen saadessaan.Kalat 20.2.–20.3. Joillekin riittää tavallinen, mutta sinä olet toista maata. Vain paras on jotain, jolle sinä korvaasi lotkautat. Elämä voi olla näin raskasta, mutta voiton hetkellä antoisaa.