Horoskooppi

Horoskooppi 8.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Unohdu hetkeksi haaveilemaan. Mikään ei virkistä mieltä niin kuin astuminen toviksi ulos arjen kahleiden sulkemasta tilasta. Palaat uudistuneena takaisin.Härkä 21.4.–20.5. Eräs puhuu omista asioistaan muka avautuen intiimisti. Varo, sillä hän voi myös pelata peliä, jolla yrittää houkutella sinut mukaan vaarallisille vesille.

Kaksoset 21.5.–21.6. Mieti jaksamistasi ja sitä, missä vaiheessa uudistumisesi jumittuu yksinkertaisesti verensokerin alhaisuuteen. Ihminen on paljon kaikkea, mutta ihminen on myös kemiaa.Rapu 22.6.–22.7. Sinulle tehdään erikoinen tarjous. Älä suoralta kädeltä torju sitä, mutta älä myöskään lähde mukaan ennen kuin teet taustaselvityksiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Katso ympärillesi ja mieti, minkä asioiden tulisi muuttua ja miten nopeaan tahtiin. Aina ei tarvitse suorittaa sataa asiaa, jos saa edes viisi juttua valmiiksiNeitsyt 23.8.–22.9. Ole rohkea ihmissuhteissasi. Kukaan ei voi määrätä sinun pysyttelevän samanlaisena, kun maailma ympärilläsi muuttuu ja sinä alat nähdä asioita erilaisessa valossaVaaka 23.9.–23.10. Uudet ajatukset, joita ympärilläsi nyt tulvii, ovat hyvä merkki siitä, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ime nyt vaikutteita kuin sieni.Skorpioni 24.10.–22.11. Kaipaat kannustajaa auttamaan sinut härkäviikkojen alkuun. Onnenpotkuna saat eräältä paljon vinkkejä talven selän taittamiseen. Aurinkokin tulee avuksesi.

Jousimies 23.11.–22.12. Suunnittele erään kanssa pieni yllätysmatka. Anna hänelle vain hyvin vähän vihiä siitä, mitä sinulla on mielessäsi. Kaikki sellainen piristää ihmeesti elämää.Kauris 23.12.–19.1. Haluat karsia kaiken turhan, mutta eräs tuntuu keräävän sitä magneetin lailla puoleensa. Tee siinä sitten elämänmuutosta! Parasta olisi ilmeisesti joukko yhteisiä tavoitteita.

Vesimies 20.1.–19.2. Jos astiasta kaiken aikaa ammentaa eikä sitä koskaan täytä, niin jossain vaiheessa uhkaa katastrofi. Anna siis tankkisi täyttyä varsin pian.Kalat 20.2.–20.3. Sinulle tehdään villi ehdotus, jonka torjut suoralta kädeltä. Onneksi hän palaa hieman viilatun ajatelman kanssa, jolloin sinäkin voit pehmentää kantaasi.

Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
  Kotimaa
 3. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
  Kotimaa
 4. Tunti sitten
 5. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
  NBA
 6. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
  Maastohiihto
 7. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
  Kotimaa
 8. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
  Viihde
 9. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
  Tiede
 10. 2 tuntia sitten
 11. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
  Kotimaa
 12. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
  Viihde
 13. Theresa May toisteli tuttuja asioita puheessaan – labour-johtaja turhautui: ”Tilanne muistuttaa päivää murmelina”
  Ulkomaat
 14. Näytä lisää