Horoskooppi

Horoskooppi 7.1.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on oivallinen ajankohta tarttua pesuvälineisiin ja puhdistaa oma elämä vuodenvaihteen kuonasta. Käy lähimmäisesi kanssa keskustelua itse kunkin toiveista.Härkä 21.4.–20.5. Juhlakaudesta jäi hyvä maku. Se on syytä kirjata ylös siltä varalta, että joku rupeaa loppuvuodesta muistamaan vallan muuta. Niin ei tapahtuisi ensimmäistä kertaa.Kaksoset 21.5.–21.6. Saat neuvon, jota ensi alkuun ei tee mieli noudattaa. Anna ajan kulua, niin sydämestäsi nousee vahva virtaus, joka vie sinut mukanaan saamasi neuvon suuntaan.Rapu 22.6.–22.7. Levitä erästä uutista vähitellen laajemmalle ja laajemmalle piirille. Pian huomaat tiedonvälityksen tapahtuvan itsestään. Luontevuus on sinulle nyt paras olotila.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Harmillinen väärinkäsitys tulee sotkemaan sinun suunnitelmiasi erään ihmisen suhteen. Älä lannistu, sillä lykkäys onkin tässä tilanteessa parasta.Neitsyt 23.8.–22.9. Saat hetken aikaa itsellesi ja mihin sinä sen sitten käytät! Huomaat kiinnostuneena, että sinulla on yllättäviä paineita, jotka vain odottavat purkautumistaan.

Vaaka 23.9.–23.10. Asioiden järjesteleminen vaatii yllättävän paljon kärsivällisyyttä. Kuin huomaamatta alat päästä rauhallisen toiminnnan virtaan, vaikket olisi sitä ikinä uskonutkaan.Skorpioni 24.10.–22.11. Mieti, mitä viime vuodesta kannattaa kuljettaa mukana pitkälle tähän vuoteen. Listaa plussat ja miinukset ja vertaile leikin varjolla.Jousimies 23.11.–22.12. Kuulet salaisuuden. Mielesi tekee kertoa siitä vain pieni siivu ulos. Se on vaarallinen tie, jolle ei kannata astua. Vedä siis henkeä ja pure hammasta, jos houkutus jatkuu.

Kauris 23.12.–19.1. Eräs läheisesi on viime aikoina kantanut suurempaa taakkaa kuin olisi kohtuullista. Älä sinä siis lisää hänen rasitustaan vaan selvitä, miten voisit keventää sitä.Vesimies 20.1.–19.2. Opettele oikeasti rentoutumaan. Sinun ei tarvitse pitää kaiken aikaa pyöriä pyörimässä. Sellaiseen on muitakin. Ja toisaalta ei pyörien tarvitse edes koko aikaa pyöriä.Kalat 20.2.–20.3. Järjestelmällisenä ihmisenä sinua ärsyttää erään tapa sotkea kaiken aikaa asioitaan ja ympäristöään. Huomioi pienet muutoksen merkit ja kannusta niihin.