Horoskooppi

Horoskooppi 10.12.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Usko ihmiseen, mutta älä luota kaikkiin sokeasti. Olet oppinut matkan varrella yrityksen ja erehdyksen kautta monesta paljon, mutta silti yllätyksiä riittää.Härkä 21.4.–20.5. Olet tärkeä ympäristöllesi, vaikka sitä ei koko ajan sinulle vakuutetakaan. Keskity rauhassa tehtävääsi ja tuet myös ympäristön hyvinvointia.Kaksoset 21.5.–21.6. Ihmissuhteet on joskus hyvä laittaa edes karkeaan tärkeysjärjestykseen. Jotkut ovat vain tärkeämpiä ja rakkaampia kuin toiset – sille ei voi mitään.Rapu 22.6.–22.7. Moni on yllättävän tyytyväinen tilanteeseen, joka sinusta on hankala. Heidän lähestymiskulmansa on vain niin toisenlainen. Ette itse asiassa poikkea hirveästi toisistanne.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Kuuntelemalla toisia sinä saat paitsi vakuutuksen siitä, että olet oikeassa, myös se, mitä ympärilläsi on todella tapahtumassa. Sekään kun ei ole itsestäänselvyys.Neitsyt 23.8.–22.9. Eräät kiristävät tahtoen tai tahtomattaan pinnaasi. Muista, että he ovat heitä ja että sinä olet sinä eikä teidän tarvitse tulla miksikään sydänystäviksi.

Vaaka 23.9.–23.10. Tee itsellesi kalenteri loppuvuoden menoista ja tapahtumista. Muista jättää riittävästi vapaata naurulle ja ilolle ja hulluttelulle. Tosikkomaisuus saa nyt saada huutia.Skorpioni 24.10.–22.11. Ystäväsi on selvästi ottanut liian suuren taakan kantaakseen. Onko sinun tehtäväsi kertoa se hänelle? Kuka on vastuussa, jos hän ei itse sitä huomaa. Havaitset soittavasi pian hätäkelloja.Jousimies 23.11.–22.12. Mikä on ihanteesi varttitunnin käyttämisen suhteen? Vartti somessa hurahtaa helposti. Varttia kotisohvalla ei edes huomaa. Vartti kotijumpassa tekee ihmeitä.Kauris 23.12.–19.1. Aloita muutokset heti ja nyt. Ei kannata odottaa otollisempaa ajankohtaa, sillä sellainen hifistely olisi silkkaa energianhukkaa.Vesimies 20.1.–19.2. Olet itse aiheuttanut itsellesi stressiä omilla toimillasi. Toisaalta kyse on siitä, ettet yksinkertaisesti vain jaksa. Kevennä taakkaasi todenteolla.Kalat 20.2.–20.3. Kuuntele uusia ideoita ja poimi niistä niiden parhaita puolia. Huomaat nopeasti pystyväsi rakentamaan itsellesi todella hienon haavecocktailin.