Horoskooppi

Horoskooppi 8.-9.12.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Avoimuus ja rehellisyys ovat sinun eväitäsi tässä tilanteessa. Eihän se toisaalta ole paljon, mutta toisaalta se on myös hyvinkin paljon.Härkä 21.4.–20.5. Eräs tekee romanttisen eleen, joka sekoittaa sinun viikonloppusi perinpohjaisesti. Iloitse ja haaveile sopivasti jalat maassa tulevasta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Motivaatiosi on viime aikoina ollut kateissa. Etsi sitä viikonlopun aikana ystävistä tai luonnosta. Jossain sen on oltava, vaikka etsimiseen aikaa menisikin.

Rapu 22.6.–22.7. Tiukka taloudenpito hetken ajan kuulostaa hölmöltä, mutta nyt siinä on perää. Venyttämällä tämän viikonlopun ajan penniä, sinä voit käyttää huoletta rahaa jouluna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Älä anna senttiäkään periksi, jos ja kun haluat saavuttaa sen asettamasi tavoitteen. Asenteesi herättää laajalti arvostusta.Neitsyt 23.8.–22.9. Sinulle halutaan asettaa vaatimuksia, joista ei voi selvitä mitenkään. Tunnista tilanne heti ja hoida asia saman tien oikeille raiteille.Vaaka 23.9.–23.10. Epävarma tilanne pakottaa sinut miettimään kauan, mitä oikein tahdot ja mikä vaihtoehdoista on se paras. Pidä kaikki mahdollisuudet mukana viimeiseen asti.Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs epäilee julkisesti sinun kykyjäsi ja mahdollisuuksiasi erään asian hoitamisessa. Muu ei nyt auta kuin osoittaa vain kylmäverisesti hänen olevan väärässä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyJousimies 23.11.–22.12. Kuulet luottamuksellisen uutisen. Pidä kiinni siitä, ettei kukaan toinen saa tietää asiasta, vaikka mielesi kuinka tekisi laulaa ilouutista maailmalle.

Kauris 23.12.–19.1. On hetkiä ja kohtia, jolloin olet oikeasti korvaaamaton. Ennen muuta silloin kyse on tietyistä ihmisistä. Pidä huoli, että se jatkuu samanlaisena.

Vesimies 20.1.–19.2. Ystäväsi sanoo sinun olleen poissaoleva. Sinä tiedät syyn, jota et tahdo kuitenkaan kenellekään kertoa, joten kokoa voimasi ja selvitä asia pian itsesi kanssa.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi ikävöivät seuraasi, vaikka omasta mielestäsi sinut on tuomittu unohdukseen. Tiedät itsestäsikin, että kynnys yhteydenottoon toisiin on joskus korkea