Horoskooppi

Horoskooppi 7.12.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Suuret sanat eivät suuta halkaise, mutta jokin raja pitäisi valehtelullakin olla. Ole sinä siis ensimmäinen, joka puhkaisee erään valtaisan kuplan.Härkä 21.4.–20.5. Syliisi tipahtaa kuormallinen unelmia. Kylve ja piehtaroi niissä. Nyt sinulla on hetken aikaa vara valita hyvistä parhaat. Se on puhdasta iloa se.

Kaksoset 21.5.–21.6. Varo kärsimättömyyden myrkkyä. Olet tottunut saamaan asiat nopeasti ratkaisuun, mutta nyt on toisin. Ei muuta kuin lusikka kauniiseen käteen ja matkaan.Rapu 22.6.–22.7. Rakennat toisille unelmia, mikä alkaa maistua puulta, jos et pysty siinä sivussa saamaan omaa pilvilinnaasi edes harjakorkeuteen. Kanna siis myös vastuuta itsestäsi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Eräs railakas ihminen tempaa sinut irti adventtiajan pimeydestä ja harmaudesta. Älä vikise vastaan vaan antaudu hurjaan menoon. Se tekee sinulle hyvää.Neitsyt 23.8.–22.9. Voimavarasi ovat käymässä vähiin. Sen vuoksi tämä viikonloppu tulee kuin taivaan lahjana. Ota tuo lahja vastaan ja kohtele sitä sen arvoisella tavalla.Vaaka 23.9.–23.10. Nyt on hyvä valikoida seuransa, sillä mahdollisuutesi hermostumiseen ovat suuret; sen verran paljon erilaista porukkaa on ajelehtimassa lähelläsi.Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs haave vie sinulta valtavasti energiaa. Mieti, mihin asti sinun rahkeesi riittävät. Toisaalta tuo haave on sinulla ikiaikainen, joten siinä on energialatauksensa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyJousimies 23.11.–22.12. Muotoile eräs asia niin, että väärinymmärryksen mahdollisuus tulee minimaaliseksi. Kukaan ei halua käyttää aikaansa inhimillisten sekasotkujen selvittämiseen.

Kauris 23.12.–19.1. Syliisi kaatuu odottamaton työtaakka. Onneksi kuitenkin nyt eikä vasta lähempänä joulua. Uhraamalla asialle viikonlopun, sinä vältyt katastrofilta.

Vesimies 20.1.–19.2. Muista, että makeaa ei kannata ahmia mahan täydeltä. Kohtuus kuulostaa toki tylsältä, mutta suurta kansanviisautta on mahdotonta torjua järkipuheilla.Kalat 20.2.–20.3. Vedät erästä ihmistä luoksesi kuin magneetti rautajauhoa. Yritä hoitaa asia hienotunteisesti, mutta nauti myös tuosta aika tavalla harvinaisesta tilanteesta.