Horoskooppi

Horoskooppi 5.12.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Adventin aika on hämärän ja valon liittoa. Senkin vuoksi on hyvä yrittää nähdä asiat oikeassa valossa, jotta jaksat kohti joulua.

Härkä 21.4.–20.5. Sinut sivuutetaan mielestäsi väärin perustein. Et voi kuitenkaan valittaa kuin korkeintaan itseksesi, kun varsinaista perustetta ei tahdo löytyä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Etene ystäväsi kanssa vuorovedoilla. Oli aika, jolloin hän veti ja sinä sait huilata. Nyt on sinun vuorosi, jotta hän jaksaa tarttua loppuvuoteen kunnolla.Rapu 22.6.–22.7. Yritä saada ensi alkuun hullulta kuulostava ajatuksesi lävitse. Se ei sittenkään ole mahdotonta, sillä moni pitää hurjista ideoista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Luota näkemykseesi ja siihen, että sinä olet sittenkin oikeassa. Asioiden todistaminen toisenlaisiksi osoittautuu eräille mahdottomaksi tehtäväksi.Neitsyt 23.8.–22.9. Joku haluaa työntää lusikkansa soppaan, vaikka hänellä ei ole osaa eikä arpaa mihinkään. Torju se heti, jotta peli on selvä alusta asti.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräs tahtoo ottaa sinusta mittaa. Suostu vain, jos sinusta siltä tuntuu, sillä hänen kanssaan ei kannata lähteä soitellen sotaan.Skorpioni 24.10.–22.11. Tee työlista ja aloita heti sen mukainen toiminta. Jouluun on vielä pitkä aika, vaikka jonkun mielestä 2,5 viikkoa ei ole mitään. Oikeassahan kummatkin ovat.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Joku ymmärtää nyt sinun tarpeitasi ja toiveitasi jopa paremmin kuin sinä itse. Kiitä ja osoita muutenkin, että hän on todellakin ihminen paikallaan.

Kauris 23.12.–19.1. Jos et nyt tartu vanhoihin romuihin ja aivokoppasi perukoilla olevaan vanhaan kuonaan, niin milloin sitten? Ajattele, millaiselta siivottu kokonaisuus näyttää jouluna?

Vesimies 20.1.–19.2. Nyt on syytä olla aloitteellinen, sillä eräs tuntuu vastaanottavaiselta uudelle. Panosta ja painosta, niin pääset jopa parempaan lopputulokseen kuin olit toivonut.Kalat 20.2.–20.3. Kyllä sinuakin kuunnellaan, vaikka mitä muuta vastaan väittäisit. Vaikutuksesi kulkee vain eri tavalla kuin monen muun kohdalla. Älä lannistu.