Horoskooppi

Horoskooppi 9.11.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jännitys eräässä ihmissuhteessa saattaa myös lisätä sen kiinnostavuutta. Tutkaile itsesi ja toisten eroja ja yritä ymmärtää syitä hankaukseen.

Härkä 21.4.–20.5. Käy rakentavaa keskustelua itsesi kanssa omista hyvistä puolistasi. Huomaat niitä löytyvän oikeasti enemmän kuin huonoja. Viikonloppusi alkaa tänään lupaavasti.



Kaksoset 21.5.–21.6. Saat kuulla yllättävän uutisen, joka muuttaa suhdettasi erääseen henkilöön. Vaali tietoa sydämessäsi äläkä käytä sitä ulkoisesti. Huomaat vain, miten hyvää se sinulle tekee.

Rapu 22.6.–22.7. Asiasi paranevat, mutta se vaatii jopa ankaraa työtä. Toisaalta positiiviset tulokset ovat juuri se, joka pitää sinut liikkeellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Ole tarkka sanoissasi. Sinulla on ajoittaista taipumusta epäselvyyteen, joka toimii hyvänä negatiivisten ajatusten kasvualustana eräillä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Saat tarjouksen, josta voi olla perusteltua kieltäytyä. Harkitse ainakin kaksi kertaa asiaa ja ennen muuta mieti elämää sen jälkeen.



Vaaka 23.9.–23.10. Alkava viikonloppu tuo sinulle mukavasti lämpöä ja turvaa, joiden vajauksesta et oikeasti tuntenut kärsiväsi ennen kuin katsoit erästä tv-sarjaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kadehdit niitä, jotka eivät aikaile vaan toimivat. Mieti heidän toimintatapojaan. Heillä on kaksi kättä kuten sinullakin. Kyse voi olla pienestä viilauksesta.

Jousimies 23.11.–22.12. Sinun ei kannattaisi koko ajan kaivautua taustalle tai takariviin. Sinulla on sanottavaa ja ajatuksia, minkä lähipiirisi tietää. Muillekin olisi niistä iloa.

Kauris 23.12.–19.1. Sinulle tarjoutuu odottamaton tilaisuus järjestää kerralla useampi asia kuntoon. Et keksimälläkään taida löytää verukkeita laiskotteluun.

Vesimies 20.1.–19.2. Energiatilasi on palautumassa oudon lamakauden jälkeen ennalleen. Hyödynnä sitä arjessa tekemällä ne jutut, jotka lakaisit viikon alussa maton alle.



Kalat 20.2.–20.3. Olet kaavaillut eräälle ihmiselle toisenlaisen roolin elämääsi kuin missä hän on kulkee. Onko syy siihen sydessä vai sepässä. Kuuntele ainakin alkuun hänen ajatuksiaan.