Horoskooppi

Horoskooppi 8.11.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Älä vaaranna terveyttäsi järjettömään hosumiseen. Pane ensin asiat oikeaan järjestykseen ja aloita vasta sen jälkeen niiden hoitaminen.

Härkä 21.4.–20.5. Harteillesi ollaan sovittamassa sankarin viittaa, mikä tuntuu ajatuksena nolostuttavalta. Kun se kuitenkin tuntuu sopivan, niin varo enää sitä, ettei ylpeyden myrkky leviä.Kaksoset 21.5.–21.6. Kysymykset on esitetty ja teoriat on rakennettu. Nyt pitää enää vain toimia. Joudut varautumaan eräiden voimakkaaseen vastarintaan. Sen jälkeen kaikki sujuu kuin tanssi.

Rapu 22.6.–22.7. Käytännönläheisyytesi ärsyttää eräitä, jotka haluavat loputtomasti vain rakentaa malleja. Aika näyttää, onko ristiriita ratkaisematon vai tuottaako se tulosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Mieti, kenen sääntöjen mukaan sinä nyt pelaat. Olet huomaamatta jättänyt oman vahvuusalueesi taakse ja kuljet nyt harmaalla vyöhykkeellä.Neitsyt 23.8.–22.9. Joku väittää, että sinä et voi tehdä mitään muutoksen hyväksi. Kun kerran olet toista mieltä, niin osoita teoillasi hänen olevan väärässä.

Vaaka 23.9.–23.10. Varo tässä tilanteessa me vastaan ne -tilannetta. Siitä ei seuraa mitään hyvää, vaikka vastakkainasetteluista usein seuraakin hedelmällisiä keskusteluja.

Skorpioni 24.10.–22.11. Elämä voi tuntua mutavellissä tarpomiselta. Tee mielikuvaharjoitus, jossa tanssit kukkakedolla. Se auttaa kummasti.

Jousimies 23.11.–22.12. Lähde siitä, että kaikkeen menee oikeasti paljon aikaa – enemmän kuin olisit voinut kuvitellakaan. Sen jälkeen asiat sujuvat paljon luonnikkaammin.Kauris 23.12.–19.1. Älä lankea sellaiseen ajatukseen, että sinun pitäisi olla monessa paikassa yhtä aikaa. Se johtaa voimattomuuden tunteen lisäksi myös tehottomuuteen.Vesimies 20.1.–19.2. Valon ja varjon raja on nyt miltei olematon. Nauti tilanteesta ennen kuin kirkkaus muuttaa kaiken. Rajatiloissa liikkuminen tuntuu sinusta nyt hyvältä.

Kalat 20.2.–20.3. Sinun ei tarvitse toimia yksin. Toki sinä tiedät monessa asiassa, mikä on parasta, mutta voimasi eivät riitä kaikkien ongelmien ratkomiseen.