Horoskooppi

Horoskooppi 19.10.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Mikä on sinulle sopiva määrä ja mikä ihan liikaa? Annostele sekä työtä että vapaata sopivasti, jotta saavuttamasi tasapaino ei horjuisi.Härkä 21.4.–20.5. Miksi epäilisit omia kykyjäsi, kun sinulla ihan oikeasti on niitä? Ottamalla puolueeton näkökulma tilanteeseen sinä voit nähdä, että mitään ei tarvitse hävetä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Voit joko lannistua tai sitten antaa tuon tunteen pyyhältää ohitsesi. Sinulla on mahdollisuus jopa saada jotain positiivistakin siitä irti.

Rapu 22.6.–22.7. Mieti rauhassa, mikä on sinun juttusi. Tuollainen ajattelu ei kysy ikää, sillä henkinen kasvu ja muutos ovat aina mahdollisia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Harhailet eteenpäin syyssumussa. Järkevintä olisi pysähtyä ja pitää taukoa ennen kuin teet yhtään mitään. Sumu hälvenee pian.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tiedät hyvin, miten pitäisi elää ja toimia. Veisaa aikasi viis tiedosta, mutta ota sen jälkeen hyvien elämäntapojen kulmasta kiinni. Kaiken voi muuttaa vähitellen tai kerralla.Vaaka 23.9.–23.10. Älä seuraa sitä, mitä toiset sinusta ajattelevat. Toisten kautta nähtynä et todellakaan tunnista itsesi. Pyyhi pöytäsi puhtaaksi kateudesta ja kaunasta.Skorpioni 24.10.–22.11. Panostus toisten auttamiseen auttaa myös sinua itseäsi. Voit sen avulla tehdä myös vaikutuksen erääseen, jonka kiinnostuksesta et ole ollut aivan varma.

Jousimies 23.11.–22.12. Huomaamattasi tapahtuu taas jotain tai teet ajattelemattomuuttasi tiettyjä juttuja. Nyt olisi korkea aika pitää pieni tuumaus- ja keskittymistauko.Kauris 23.12.–19.1. Luja tahto vie läpi vaikka harmaan kiven, mutta siinä voi saada naarmuja. Toisaalta sinun on nyt aika jo saavuttaa tietty päämäärä. Nappaa laastaria matkalta mukaan.

Vesimies 20.1.–19.2. Yritä pitää omat asiasi omana tietonasi. Mielesi tekisi kailottaa kaikkea maailmalle, mutta sinulla on lähellä ihmisiä, jotka siitä saattaisivat kärsiä.

Kalat 20.2.–20.3. Raskasta päivää seuraa kevyempi viikonloppu. Ota vastaan kaikki voima ja apu, jota saat, niin sen jälkeen saat tanssahdella tovin.