Horoskooppi

Horoskooppi 12.10.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt olisi empatiaa tarjolla, mutta onko sinulla sille enää tarvetta? Mieti huolella, mihin sinulla oikeasti on kaipuuta tällä alueella vai menetkö jo omillasi?Härkä 21.4.–20.5. Eräs ei ole aivan niin pyyteetön kuin mitä hän kertoilee. Toisaalta, onko sinun asiasi ruveta pitämään siitä meteliä. Hyvä, että sinä tiedät ja että hän tietää sinun tietävän.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos akkusi ovat tyhjentyneet viikon aikana, niin aloita niiden lataaminen jo heti tänään. Sinun on nimittäin hyvä olla iskussa jo ensi viikon alussa.

Rapu 22.6.–22.7. Sinua pidetään hiirenä, vaikka sisälläsi ärjyykin leijona. Mieti, mikä on se oikea hetki, tuoda esiin todellinen luonteesi. Ehkei vielä tänään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Ystäväsi ansaitsevat enemmän tilaa elämässsäsi. Kiireitä ei kannata syyttää. Sinun on muutettava asennoitumistasi ihmisiin, mikä ei tapahdu käden käänteessä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Teit eräälle lupauksen, jonka pitämistä rupeatkin nyt epäröimään. Hylkää heti tuollaiset ajatukset ja tartu tosi toimeen.Vaaka 23.9.–23.10. Syksyn hidas eteneminen sopii sinulle, ruskan rakastajalle hyvin. Ota kaikki irti tästä ainutlaatuisesta ajasta, jollaisen toistuminen on aina onnenkauppaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Otat tietyt asiat liian henkilökohtaisesti. Muista pitää erillään työ- ja yksityisasiat, vaikka ne jossain määrin limittäin menisivätkin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Koet yllätyksen, jollaista ei monta kertaa saa nähdäkseen. Iloitse ja jaa siitä syntyvää onnea toisillekin. Anna elämän hymyillä koko voimallaan.

Kauris 23.12.–19.1. Asiat menevät nyt omalla painollaan. Mitä vähemmän sinä niihin puutut, sitä parempi. Ala vasta ensi viikolla avittaa, jos vauhti ei ole sinusta hyväVesimies 20.1.–19.2. Älä ryhdy hakemaan vastauksia ennen kuin olet kuullut koko kysymyksen. Muistele, miten eräs pilasi pelinsä hosumalla. Sinulla on nyt hyvä tilanne, jota ei kannata pilata.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi aktiivisuus tuntuu saavan vastakaikua. Se on hyvä, sillä hänellä on tarvetta purkaa energiaa jonnekin. Ole silti koko ajan kannustava.