Horoskooppi

Horoskooppi 15.-16.9.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Yritä hoitaa ihmissuhteiden ohella myös omaa kuntoasi. Nappaa idea ystävältäsi ja perusta liikuntaporukka, mikä yhdistää huvin ja hyödyn.

Härkä 21.4.–20.5. Ystäväsi haluaa jakaa kanssasi jotain erityistä. Varaa itsellesi aikaa ja kärsivällisyyttä. Tämä tilanne on hoidettava kunnolla.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs tuntuu etsivän sinusta vikoja, mikä joko ei ole vaikeaa tai on, riippuen siitä, millä tuulella olet. Älä kuitenkaan anna hänelle enempää aihetta kuin mitä hänellä on.Rapu 22.6.–22.7. Viikonloppu on pitkä, mutta silti sen voi hukata, jos ei ole tarkkana. Lepo ja rentoutuminen ovat sinulle nyt tärkeitä, joten mieti, mitä oikein haluat tehdä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Eräs on sinulle tärkeä, mutta kannattaako ihmisiä heivata pois toisten tieltä? Ihmissydämeen mahtuu kyllä väkeä, sillä siellä sopu sijaa antaa.

Neitsyt 23.8.–22.9. Kaipaat lisää säihkettä elämääsi. Ajankohta ainakin on oikea, sillä viikonloppuna olet jo tavallisen arjen ulkopuolella. Sisäistä se myös sydämeesi.Vaaka 23.9.–23.10. Anna haaveiden täyttää sydämesi ja mielesi. Mieti vaihtoehtoisia todellisuuksia ja jossittele sydämesi kyllyydestä. Kaikki tuollainen virkistää.Skorpioni 24.10.–22.11. Asiat sujuvat nyt kuin tanssi. Laula siis ja iloitse, kun siihen on syytä. Huominen tulee omine juttuineen vasta huomenna.Jousimies 23.11.–22.12. Mieti, kannattaako erästä asiaa jatkaa vai pitkääkö jo luovuttaa. Sekin on tärkeää, onko erään ihmisen mukana pitäminen elämässäsi enää mielekästä.

Kauris 23.12.–19.1. Lupasit eräälle tehdä tällä viikolla joitakin juttuja. Viikko päättyy sunnuntaihin, joten vielä ehdit, mutta nyt alkaa jo olla kiire.

Vesimies 20.1.–19.2. Ystäväsi tahtoisi puhua syvällisemmin isoista asioista, kun sinun tekisi mieli vain olla puuhastella huolettomasti. Teidän on edettävä kompromissi mielessä.

Kalat 20.2.–20.3. Ojenna erästä, joka tuntuu perusteettomasti syyttävän ystävääsi oudoista asioista. Anna hänelle oppitunti siitä, miten ihmisiä oikeasti pitää käsitellä.
Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. CNN pyysi uutta oikeuskäsittelyä, Acosta taas vaarassa menettää kulkulupansa
  Ulkomaat
 3. Kaahareihin kyllästynyt italialaiskylä hankki peltipoliisin – Suomen tehokkain nopeusvalvontakamera ei pääse lähellekään näitä lukemia
  Ulkomaat
 4. Fuego-tulivuori ajoi taas tuhannet ihmiset kodeistaan Guatemalassa – ”On lähdettävä niin pian kuin pystyy”
  Ulkomaat
 5. Trump aiheutti hämmennystä Kaliforniassa: Suomi-kommentin lisäksi haukkui poliitikkoa alatyyliin ja syytti sotilasjohtajaa viivyttelystä
  Ulkomaat
 6. Pääkirjoitus: Suurlähettiläs Kuznetsovin puhuttelu oli paikallaan – Venäjä on yhä selityksen velkaa
  Pääkirjoitus
 7. ”Kenellä pitää olla jatkossa oikeus yksityisautoon?” Kansanedustaja Anna Kontulan kolumnista nousi kohu – nyt hän kertoo, mitä tarkoitti
  Kotimaa
 8. Tunti sitten
 9. Voimisteluliitto poisti kohuvalmentajan harjoitusmenetelmiä esitelleen videon – ”On mennyt ihan veltoksi”
  Muut lajit
 10. Toivo aseiden vaikenemisesta Jemenissä heräsi – sotiminen jatkui siitä huolimatta
  Ulkomaat
 11. Treffit päättyvät kuumiin tunnelmiin – Bachelorette-Jenny tekee suoran ehdotuksen: ”Meillä olisi mahdollisuus jäädä yöksi”
  Viihde
 12. Soini: Venäjän kanssa jatketaan gps-keskustelua – ”Meillä on ollut selkeä käsitys siitä, että häirintä on tullut Venäjän puolelta”
  Kotimaa
 13. Näytä lisää