Horoskooppi

Horoskooppi 12.9.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sijoitatpa sitten rahaa tai aikaa, niin ole harkitsevainen, sillä huolellinen suunnittelu kertoo myös luottavaisuudesta mahdollisuuksiisi.

Härkä 21.4.–20.5. Eräs sinua nuorempi on alkanut katsoa sinua toisella tavalla kuin ennen, Odota, kuuntele ja seuraa, mitä tapahtuu ennen kuin teet itse mitään.

Kaksoset 21.5.–21.6. Taloustilanteeesi aiheuttaa pienen pyörremyrskyn, joka muokkaa maisemaa. Sen jälkeen on hyvä kyntää ja kylvää uuden meneestyksen siemenet.Rapu 22.6.–22.7. Muista, että sinulla on myös velvollisuuksia ystäviäsi kohtaan. Jos joskus saa, niin on hyvä myös välillä antaa, vaikka elämä ei olekaan mitään nollasummapeliä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Jos olet todella vakuuttunut erään hankkeen tärkeydestä itsellesi, niin nyt on juuri oikea hetki toteuttaa se. Ensin lyhyt tarveharkinta ja sitten täysin palkein matkaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. On päiviä, jolloin onni todella hymyilee. Ja on myös tajuttava, milloin sellainen päivä on käsillä. Katso siis tarkasti tilannetta.

Vaaka 23.9.–23.10. Saat käteesi valttikortit, mutta miten käytät niitä sekä itsesi että toisten parhaaksi? Ainakin niitä kannattaa käyttää tarkkaan harkiten, sillä tilaisuus toistuu harvoin.Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt ei kannata olla liian suurpiirteinen. Tarkan markan politiikka on se, joka tukee sinua näinä viikkoina, kun määrittelet syksysi suuntaa.Jousimies 23.11.–22.12. Jahkailusi käy erään hermoille. Toisaalta eräs toinen on tyytyväinen siihen, että olet harkitsevainen. Mikä on totuus? Sen sinä vain itse tiedät.

Kauris 23.12.–19.1. Sinut yllätetään positiivisesti kaikkien sääntöjen mukaisesti. Huomaa ja muista se, että sinua ei suinkaan ole hylätty, vaikka sydämesi pohjukassa niin pelkäätkin.Vesimies 20.1.–19.2. On asioita, joita voi selvittää vain suorin sanoin ja yksiselitteisen toiminnan avulla. Sinulla on nyt tilaisuutesi näyttää, mihin sinusta on.

Kalat 20.2.–20.3. Ihminen elää niin kauan kuin joku hänet muistaa. Eräs on mielessäsi harvemmin kuin ennen, mutta silti riittävän usein. Iloitse kaikesta, mitä teillä on ollut. Siinä on paljon.