Horoskooppi

Horoskooppi 10.9.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erästä innostaisi käyttää sinua astinlautana matkalla jonnekin. Seuraa toki tilannetta kiinnostuneena ja toimi kuten parhaaksi katsot – eli torju moinen toiminta.Härkä 21.4.–20.5. Älä kiertele ja kaartele vaan toimi suoraan ja reippaasti! On hetkiä, jolloin diplomatiasta ei ole iloa eikä hyötyä. Ja nyt on juuri sellainen.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kyllä vanha laulu sen tiesi: raha rauhoittaa. Taloustilanteesi muutos näkyy sinussa kaikessa, ja voit taas hymyillä entiseen malliin.

Rapu 22.6.–22.7. Katso erään sydämeen: näet siellä niin aurinkoisen ihmisen, että suorastaan häikäisee. Mieti, voisitko sinäkin olla samanlainen huolipeittosi alla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Kun maa alkaa polttaa jalkojen alla, on korkea aika ruveta suunnittelemaan matkaa jonnekin. Aloita hakemalla jotain rentoa ja rauhoittavaa paikkaa.

Neitsyt 23.8.–22.9. Joku heittää sinulle haasteen. Tartu siihen ja pane koko rohkeutesi peliin. Sittenpähän näkevät, mistä aineksista sinutkin on tehty.

Vaaka 23.9.–23.10. Voi olla, että olet luullut itsestäsi liikoja. Varovainen kurssinmuutos voi olla paikallaan. Ystävä voi antaa vinkkejä, miltä sinä näytät ulospäin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kaipaat erään seuraa niin, että sydämeen sattuu. Nostapa kaipuusi uudelle tasolle ja ota häneen yhteyttä ja ehdota tapaamista.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet kadottamassa uskoasi erääseen ihmiseen. Toki hän toimii monessa suhteessa väärin ja epämääräisin perustein, mutta silti sydämen kulta pitäisi huomata.Kauris 23.12.–19.1. Jokin asia tuntuu hyvältä tietyssä seurassa, kun taas toisessa seurassa se on kuin ummehtunutta vettä. Etsi silti yleisiä ja yhdessä jaettavia totuuksia.

Vesimies 20.1.–19.2. Sinun on vaikea saada mitään tolkkua erään toimista. Niillä joilla on varmaan jokin päämäärä, vaikkei hän ole sitä kertonutkaan. Älä kuitenkaan luovuta.

Kalat 20.2.–20.3. Et tahtoisi suvaita, että samaan päämäärään päästään monta tietä. Erään taivaltaminen sotkee niin paljon ympäristöäsi, että närkästymisesi on hyvin käsitettävää.