Horoskooppi

Horoskooppi 22.8.

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Yllättävä käännös asioiden tilassa muuttaa viikkosuunnitelmiasi. Voimattomana tilanteessa sinun on hyvä turvautua ystävien tukeen. Hyvä siitä silti tulee.

Härkä 21.4.–20.5. Haluat selvittää erään ihmisen salaisuuden. Mieti, miten pitkälle olet valmis menemään ja toisaalta, mitä iloa siitä kenellekään on. Aina ei tarvitse tietää kaikkea.

Kaksoset 21.5.–21.6. Nyt on hyvä hetki panostaa romantiikkaan. Kuumin kesä on takana, ja edessä on lämmin ja lempeä laskeutuminen kohti syksyä. Kaikki on mahdollista.

Rapu 22.6.–22.7. Valoisuutesi ja ulospäin suuntautuva tyylisi ovat tuomassa sinulle uusia ystäviä. Arvostelu sinua kohtaan johtuu kateudesta, ei virheistä toimissasi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Avarampia aikoja ja valoisampia näkymiä on luvassa, mutta mikään ei tule ilman vaivannäköä. Sinun on pantava tuulemaan tälläkin alueella.

Neitsyt 23.8.–22.9. Taas kummallinen tunne: kuumia ja kylmiä väristyksiä peräjälkeen. Voiko se olla näin: sinä taidat olla rakastumassa pitkästä aikaa.

Vaaka 23.9.–23.10. Haluaisit tavoitella erään kanssa unikuviesi toteutumista. Menettämistä on paljon, jos et kysy. Rohkealla on nyt voitonmahdollisuus.

Skorpioni 24.10.–22.11. Mielipiteesi tietystä asiasta herättää monessa ristiriitaisia ajatuksia. Ole siis valmis väittelyihin ja kiistämisiin. Se pitää myös mielesi ja aivosi virkeänä.

Jousimies 23.11.–22.12. Palauta mieleesi hankalilta tuntuneet tilanteet, joista olet selviytynyt voittajana. Se olkoon hienona mallina ja esikuvana nykyhetkellekin.

Kauris 23.12.–19.1. Sinulta toivotaan ylimääräistä ponnistusta, mutta älä tottele sokeasti kyseenalaistamatta pyyntöä vaan selvitä syyt tuohon pyyntöön.

Vesimies 20.1.–19.2. Elät murrosaikaa, mikä merkitsee suurenlaisia vaihteluita arjessa ja py­hässä. Tuossa vuoristoradassa riittää sekä pelon että ilon hetkiä. Sadekaan ei kestä loputtomiin.

Kalat 20.2.–20.3. Muodikkuus ei tarvitse suuria summia, vaan voit olla pinnalla ja tyylikäs pikkurahallakin. Se vaatii tarkkuutta ja valppautta, joita sinulla onneksi jo on.