Horoskooppi

Horoskooppi 11.-12.8.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ihmissuhteesi – varsinkin tietty – kaipaavat uutta väriä. Havahdu huomaamaan se ajoissa ennen kuin näivettyminen alkaa. Sen jälkeen kaikki on paljon mutkallisempaa.Härkä 21.4.–20.5. Nopea toiminta on sinun valttisi. Pidä siitä kiinni, sillä kokemuksesi tekee myös sen, että nopeutta edeltää sopiva määrä harkintaa eli et osaa enää hosua.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs ei tohdi kertoa sinulle murheitaan vaan toivoo, että kuulisit niistä toisilta. Odota siis tovi, mutta jos mitään ei tapahdu, niin ota asia hoitoosi.Rapu 22.6.–22.7. Mieti, miten paljon sosiaalisuutta sinä kestät. Tänä viikonloppuna voi olla hyvä vetäytyä myös hetkeksi omaan rauhaan miettimään syntyjä syviä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Kuulet eräästä asiasta kaksi erilaista versiota. Mieti, kumpaa uskot ennen kuin avaat suusi ja rupeat pohdiskelemaan. Tässä asiassa on hyvä luottaa omaan vaistoon.

Neitsyt 23.8.–22.9. Virheen tekemisen vaara on nyt suuri. Ole tavallista tarkempi tänä viikonloppuna, kun eteesi tulee hyvin monia pikku asioita.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräällä on paljon vaatimuksia. Jos sinä kestät pientä painetta, niin älä kätkeydy tai piiloudu häneltä vaan astu esiin.Skorpioni 24.10.–22.11. Olet ollut jo kauan aikeissa olla erääseen yhteydessä. Lopeta heti tuollainen jahkailu ja ala toimia. Koskaan ei tarvitse katua ripeää toimintaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Kaikkea ei voi ymmärtää. Sano siis suoraan, jos jossain asiassa on mielestäsi jotain hämärää. Rehellisyytesi tullaan palkitsemaan kiitoksin.Kauris 23.12.–19.1. Joku on mielestään kaiken yläpuolella ja hänen suhtautumisensa toisiin – sinuunkin – on sen mukaista. Voit lohduttautua sillä, että tuollainen ei pääty hyvin.

Vesimies 20.1.–19.2. Vietät unettomia öitä erään vuoksi. Toisaalta aikansa voisi käyttää huonomminkin kuin haaveiluun, jossa on myös onnistumisen mahdollisuus.

Kalat 20.2.–20.3. Erään tunteet sinua kohtaan ovat voimistuneet. Joudut pian vastaamaan hänen ehdotukseensa. Mieti siis hyvissä ajoin, mitä haluat tuolta suhteelta.