Horoskooppi

Horoskooppi 13.7.

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Anna rauha itsellesi. Karista levottomuutta vaikka kävelyllä tai jollain muulla rentouttavalla puuhalla. Siihen sopii hyvin myös toisten tapaaminen.

Härkä 21.4.–20.5. Nyt on hyvä pitää kieli kurissa, ettet tule aiheuttaneeksi itsellesi turhia viikonloppuhuolia laukomalla epämääräisyyksia, jotka herättävät turhaan levottomuutta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Hyppysellinen tarkkuutta ja kourallinen tarmokkuutta viimeistelevät tästä viikosta mukavan kesäviikon. Nyt on myös hyvä ruveta tekemään suunnitelmia ensi viikoksi.

Rapu 22.6.–22.7. Kaikkeen ei ehdi eikä kaikkea tarvitsekaan tehdä. Suhtaudu suurpiirteisesti tiettyihin tehtäviin, joista näet jo päältä, että niissä vähempikin riittää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Älä haali kesäviikonlopuksi liikaa puuhailtavaa. Kalenterissa on päiviä loppuvuodestakin, joten joskus on järkevintä olla tehokkaasti tehoton ja puuhaton.

Neitsyt 23.8.–22.9. Älä ajattele huomispäivää, sillä tässäkin päivässä on vielä paljon tehtävää ja huomioitavaa. Hetkessä eläminen tarkoittaa valveillaoloa, jota sinulta nyt kaivataan.

Vaaka 23.9.–23.10. Sinua tahdotaan ohjata tiettyyn suuntaan. Älä suostu mihinkään vain ystävällisyyttäsi ja hyväntahtoisuuttasi. Sinun elämäsi on yksin sinun.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs vaikeroi ja valittaa usein yksiä ja samoja asioita. Huomauta kohteliaasti ja vaihda sen jälkeen nopeasti seuraa, jos puheesi ei tehoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Nyt on oivallinen aika seikkailuille ja pienille ja suuremmille päähänpistoille. Heittäydy täysillä mukaan, sillä huomispäivä on vasta huomenna.

Kauris 23.12.–19.1. Sitkeytesi ja rohkeutesi tulevat nyt hyvään tarpeeseen. Älä anna hetkellisen hämmingin vaikuttaa. Tästä tulee erinomaisen hyvä viikonloppu.

Vesimies 20.1.–19.2. Eräällä on suunnitelmia, mutta onkon sinulla sijaa niissä? Utele varovasti, jos tahdot, mutta luotan aiempiin tapahtumiin.

Kalat 20.2.–20.3. Vihdoinkin eräässä tärkeässä ihmissuhteessa tapahtuu jotain merkittävää. Eteneminen alueella on kuitenkin hidasta, joten kärsivällisyyttä tarvitaan.