Horoskooppi

Horoskooppi 12.7.

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Tekemällä pieniä muutoksia arjen ilmeessä sinä pääset aivan uudenlaiseen tunnelmaan. Huomaat, miten pienestä suuret asiat saavat alkunsa.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulla ja eräällä onkin yhtäkkiä paljon puhuttavaa, mikä kummastuttaa monia, sillä kaikkihan ovat olleet tietävinään teidän täydellisestä erilaisuudesta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Haluat antaa maailmalle toisenlaisen kuvan kuin sinusta on tähän asti syntynyt. Miten sen teet, siinä pulma, sillä aiempikin kuva on oikeasti ollut sinun muovailemasi.

Rapu 22.6.–22.7. Etsi nyt ratkaisua mieluummin kuin syyllistä, sillä ongelmista ei todellakaan pääse eroon kiistelemällä. Ehditte vielä myöhemmin selvitellä välejännekin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Nauti siitä, mitä teet. Joudut joka tapauksessa toimimaan, mutta miten paljon helpommin se sujuisikaan, jos et yrittäisi pyristellä vastaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ajatuksesi eräästä eivät ole yksiselitteisiä, mikä on varmasti suurelta osaltaan hänen syytään etkä sinä ole mielipiteistäsi kenellekään tilivelvollinen.

Vaaka 23.9.–23.10. Ajatusleikit ja toisten repliikkien kuvittelu ovat hauskoja, mutta mitä tehdä, kun jotkut sanovatkin juuri kuten olet mielessäsi leikitellyt. Jäljitteleekö elämä haavetaidetta?

Skorpioni 24.10.–22.11. Varo erään lannistumattomalta tuntuvaa tahtoa, sillä sen kanssa kamppaileminen vie sinulta tavattomasti energiaa. Sinun on kuitenkin jaksettava taistella häntä vastaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs vaatii yksimielisyyttä ennen kuin hän suostuu tekemään yhteistyötä. Mieti oma kantasi ennen kuin menet tuomitsemaan hänen näkemyksensä.

Kauris 23.12.–19.1. Kaipaat tietä pois arjesta ja sen huolista. Tässä tilanteessa retki ulos tai hyvä kirja on juuri sitä, mitä tarvitset. Anna niiden auttaa ratkomaan murheitasi.

Vesimies 20.1.–19.2. Nyt on hyvä hetki sysätä ideoitasi eteenpäin. Älä jää odottelemaan, sillä tähän hetkeen sisältyy oma taikavoimansa.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi tahtoo tilittää sinulle tuntemuksiaan monesta asiasta. Varaa hänelle aikaa, sillä hänen on tärkeä saada sydämeltään monta asiaa.