Horoskooppi

Horoskooppi 25.6.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pyri palauttamaan yhteys erääseen, joka on jäänyt sinulta niin monen muun asian ja ihmisen varjoon. Se käy yllättävän helposti, kunhan vain aloitat.

Härkä 21.4.–20.5. Kanna vastuuta loppukesän vapaudesta ja kääri nyt hihasi. Vain hyvällä ennakkotyöllä voit raivata itsellesi palasen onnen ja vapauden maata.Kaksoset 21.5.–21.6. Sinulta vaaditaan paljon, mutta miten paljon sinulla sitten on, mitä antaa? Tutkaile itseäsi tovi, mutta älä sitten jää jahkailemaan.

Rapu 22.6.–22.7. Koet heikkoutesi vahvemmin kuin ennen. Se vie entisestään voimia ja on myös väärin itseäsi kohtaan, sillä sinussa on niin paljon hyvää ja toisille annettavaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun järisyttävän vaikutuksen. Tunnistat hänessä mestarin otteen, mikä antaa sinulle myös uutta suuntaa elämällesi.Neitsyt 23.8.–22.9. Saat tulosta parhaiten aikaan kunnioittamalla lähellä olevia. Toisten kanssa tehtävä yhteistyö on nyt tärkeintä. Siivoa samalla henkinen työympäristösi.Vaaka 23.9.–23.10. Eräs kulkee tietä niin leveästi, että toiset joutuvat koko ajan väistelemään. Ole sinä se, joka nostaa kissan pöydälle ja vaatii muutosta tilanteeseen tässä ja nyt ja heti.Skorpioni 24.10.–22.11. Älä hae menneestä ratkaisua tämän hetken ongelmiin. Löydät sieltä viitteitä ja vihjeitä, mutta oikeasti ratkaisun avaimet ovat tässä ja nyt.

Jousimies 23.11.–22.12. Panemalla peliin koko elinvoimasi sinä voit räjäyttää monet vanhat totuudet. Vapautat samalla itsestäsi suuren määrän mahdollisuuksia.

Kauris 23.12.–19.1. Haluat olla pidetty ja rakastettu, mutta sehän ei onnistu ilman omia tekoja. Et voi jäädä pylväspyhimyksenä odottelemaan päivänsädettä. Se on luotava itse.

Vesimies 20.1.–19.2. Tue ystävääsi, joka on pääsemässä hyvään vauhtiin. Omat murheesi – olivat ne isoja tai pieniä – on nyt siirrettävä hetkeksi syrjään. Kokonaisuus on tärkeintä.Kalat 20.2.–20.3. Olet häikäisevässä vedossa, mikä yllättää kaikki lähelläsi, sillä he ovat tottuneet näkemään sinut sivuosien sankarina. Nyt nouset parrasvaloihin eturivissä.