Horoskooppi

Horoskooppi 14.6.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Et pidä erään pelinavauksesta, mikä kannattaa sanoa suoraan hänelle, sillä vain tuollainen avoimuus saa suhteen kantamaan vaikeuksien yli.

Härkä 21.4.–20.5. Huomaat, että pystyt toimimaan järkevästi, vaikka erään käytös sinua kohtaan onkin ollut poikkeuksellista. Tärkeillä asioilla on ihana taipumus nousta etusijalle.

Kaksoset 21.5.–21.6. Hetken mielijohteesta toteutettu matka tekisi sinulle hyvää. Valitse kohde kukkarosi mukaan, jotta sinun ei tarvitse myöhemmin harmitella.

Rapu 22.6.–22.7. Ota nyt vanhat säästöt käyttöön ja tasoita niiden avulla itsellesi hyvä pelikenttä. Et kadu tuota ahkerointia, sillä se tuo sinut myös yhteen erään uuden kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Eräät seisoivat rinnallasi tuulen ja tuiskun ajan. Nyt on hyvä muistaa heitä jollain odottamattomalla jutulla. Ja ainahan on hyvä juhlia muutenkin.Neitsyt 23.8.–22.9. Jos sinulla on suunnitelmia, niin onhan sinulla oltava edes jonkinlainen alkuenergiavarasto niiden toteuttamisen aloittamiseen. Tutkaile siis sopukoitasi.Vaaka 23.9.–23.10. Tuhlaamalla tuhlaa energiaasi ihmissuhteiden kohentamiseen, sillä tuo alue kuuluu eniten kevään kuluessa laiminlyömiisi asioihin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Pura vihasi ja ärtymyksesi lenkkipolulle tai puutarhaan. Yksittäisistä ihmisistä ei saa tulla ukkosenjohdattimiasi. Syyt ja syylliset ovat toisaalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Pidä kukkarosi nyörit tiukalla. Tarkka taloudenpito ja houkutuksista kieltäytyminen antavat mahdollisuuden järjestää ystävällesikin hieno kesäyllätys.

Kauris 23.12.–19.1. Muista, että nousemalla tyvestä puuhun sinä pystyt pitämään elämäsi järjestyksessä ja saamaan eräältä vihdoinkin kauan kaipaamaasi arvostusta.Vesimies 20.1.–19.2. Kuuntele yön hiljaisuutta ja päivän kohinaa ja muista kaukaista ystävääsi. Ajatuksen lisäksi jonkinlainen yhteydenotto olisi nyt enemmän kuin paikallaan.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi kaipaa kannustustasi, sillä sydänkesän odotus on rohkaisemassa liikaa hänen sisimpänsä laiskuuteen taipuvaa puolta.