Horoskooppi

Horoskooppi 17.5.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Askella nyt varovasti, sillä maaperä ei ole niin tasaista kuin olet luullut. Tarkkaavaisuutesi tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti.

Härkä 21.4.–20.5. Jos ja kun arvostat erään ihmisen toimia, niin sano se toki hänelle ääneen. Pienikin kiitos tekee hyvää ja rohkaisee jatkamaan valitulla tiellä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs tahtoo edetä nopeampaa tahtia kuin sinun tekee mieli. On parasta sovitella tilannetta kompromissilla, ettei se muutu arvovaltakiistaksi ja riidaksi.

Rapu 22.6.–22.7. Sinulla on oikeus olla ja elää kuten tahdot. Tee omat päätöksesi, mutta kuuntele nyt toisten neuvoja, sillä niistä on tällä kerralla tavallista enemmän iloa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyLeijona 23.7.–22.8. Olet jo onnistunut rukkaamaan aikataulujasi vuodenajan mukaan. Työ on vielä kesken, joten jatka samaa tahtia kesän alkuun asti.Neitsyt 23.8.–22.9. Sinulle tarjoutuu tilaisuus provosoitua, kun sinua sopivasti ärsytetään. Pysymällä nyt rauhallisena voitat paitsi kaikkien myötätunnon ja saat myös hyvän tuloksen.

Vaaka 23.9.–23.10. Jos sinua väsyttää, niin tutkailepa, mitä olet alkuviikon aikana puuhannut. Sellainen aktiviteetti vaatii enemmän lepoa – ei ilonpidon vähentämistä.Skorpioni 24.10.–22.11. Älä hermostu turhasta. Kohtaat huokutuksen ja eräät toivoisivat sinun tarttuvan siihen. Varovaisuus on tässä tilanteessa suurta viisautta.Jousimies 23.11.–22.12. Helteen jälkeen tulee normaalisti myrsky, jonka jälkeen seuraa poutasää. Elämäsi palautuu normaaliuomaan ja -vauhtiin. Iloitse arjen tasaisuudesta.

Kauris 23.12.–19.1. Mieti, kannattaako nyt tehdä sitoutumuksia kesänjälkeiseen aikaan. Olet hakemassa elämääsi muutosta ja siihen eivät uudet sitoumukset oikein sovi.

Vesimies 20.1.–19.2. Kun ilmassa on levottomuutta, sinun on syytä rauhoittua ja keskittyä yhteen tai kahteen asiaan. Onneksi luonteesi rauhallisuus pitää hyvin.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi on polttanyt kynttiläänsä molemmista päistä. Vaikka hän on nyt hyvässä vauhdissa, niin huolesi on perusteltu. Suostuttele hänet rauhoittumaan.