Horoskooppi

Horoskooppi 16.4.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ennen sydänkevättä on hyvä vetäytyä hetkeksi omaan rahaan sen sijaan, että yrittäisit valloittaa puolta maailmaan. Voimien kerääminen koituu voitoksesi.

Härkä 21.4.–20.5. Ystäväsi kaipaavat sinua kevätauringokseen. Loppumattomalta tuntunut talvi ei katoa kunnolla ilman sinun lisäponnistuksiasi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs tahtoo syventää suhdettanne, mutta tahdotko sinä? Mieti, mistä olet valmis luopumaan ja ennen muuta mieti, mitä kokonaisuudesta seuraisi.

Rapu 22.6.–22.7. Joskus on hyvä tutkailla kelloa ja katsoa, mihin kaikkeen päiväsi menee. Yllättäviä ajanreikiä löytyy kohdista, joissa luulet olevasi hyvin tehokas.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Eräs on työntämässä nenäänsä paikkaan, jonne hänellä ei ole mitään asiaa. Ilmoita napakasti, mutta ystävällisesti, että asiat hoituvat ilman hänenkin lisäpanostaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Vastahan sekin oli äsken! Moni etäinen asia tuntuu läheiseltä, kun aika alkaa tiivistyä kuin tieteiselokuvassa. Tähän pohdintaan tarvitaan ystäväpaneelia

Vaaka 23.9.–23.10. Askel minuutissa on 60 tunnissa. Kaiken edistyksen ei tarvitse olla nopeaa; tärkeintä on osoittaa matkantekohalua ja ottaa ensi askeleet

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs hyvin hauska ihminen menneisyydestäsi kaipaa seuraasi. Lähde ensi alkuun siitä, että kalenteristasi löytyy varmasti hänelle oma kolo lähiaikoina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12. Ystäväsi yritys saada elämäänsä otetta vaatii kyllä nyt sinulta aputoimia. Hän ei selvästikään tunnu ymmärtävän urakkansa koon ja voimavarojensa ristiriitaa.

Kauris 23.12.–19.1. Jännittävät tapahtumat seuraavat toisiaan. Anna niiden tulla ja toimi aina tilanteen mukaan. Riemu olkoon sinulle se sana, joka kuuluu tähän tilanteeseen.

Vesimies 20.1.–19.2. Olet hajottamassa itseäsi tilanteessa, jossa voimat tulisi koota yhden asian ympärille. Älä kadota mielenkiintoasi tiettyihin juttuihin, mutta tee työjärjestys.

Kalat 20.2.–20.3. Entäpä, jos osoittaisit tunteita sille, joka on sinua varsin lähellä, mutta, joka jää aina huomiotta varmaankin sen tähden, että hän on aina siinä?